Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sakın bozma aracı tesisatmış falanmış.Aracın çok güzel maşallah benzinini koy gez. Satarken alıcı en azından ben olsam bir alıcı olarak en orjinalini almaya çalışırım.ama araç muhteşem allah kaza bela vermesin..otomatik olmasıda ayrıca bir +

Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar...

öncelikle bütün abilerimin kardeşlerimin çok değerli yorumları için çok teşekkür ederim... allah sizlere daha iyilerini nasip eder yüce rabbim..
bazı yorumlara cevap vermek istiyorum bazı arkadaşlarım manuele çevirmeyi düşünüyormusun demiş..malesef manuele çevirmeyi vede tüp taktırmayı düşünmüyorum böyle binmeyi tercih ederim konforu bambaşka :)
araç üzerinde aksesura olarak sadece film çektirmeyi düşünüyorum onun haricinde başka bir işlem yaptırmayacağım orj.liğinden kesinlikle birşey kaybetmeyecek.
Bugün Serçal daydım aracın birkaç eksiklerini yaptırdım bunları liste olarak ve resimleyerek aşağıda paylaşacağım arkadaşlar...
Tekrardan herkeze çok ama çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Araca Yapılan İşlemler

Motor yağı-Mobil 5W/30
Yağ filtresi
Hava filtresi
Polen filtresi
Benzin filtresi
Komple Antifriz değişimi
Şanzıman Yağı değişimi-Mobil ATF III 350
GM Ön Amortisör Takozları
GM Z rotlar
GM Arka Amortisörler
Gm Arka Sağ Dingil Burcu
Gm Arka Sol Dingil Burcu
GM Arka Balata
Skf Triger Seti
Eksoz Sistemi Kaynaklama
Far Yıkama Montajı

Şİmdilik Bunlar Yapıldı..
Cuma günü Direksiyon sistemi kontrol edilecek

3868.jpg

3876.jpg

3882.jpg

3889.jpg

3884.jpg

iyi zaten komple full bakım yapılmış bakımdan sonra bir carbon clean de yaptırın birde bow power canavar gibi..

abi ön tampona bişelerr sart :) Allah kaza bela göstremesin tekerine tas degmesin :) cok güzel...
o trigire ceviren ne akdar dişli var :) normal vectra b dede varmı oakdar :)

Kolay gelsin, Cevat'a selamlar, çay makinesi de çok karizmatik çıkmış. (Ankara'yı özledim valla)

Aleykümselam savaş abi az çay içmedin ondan akşama kadar ufak ama güzel çayı çıkıo veledin :)

iyi zaten komple full bakım yapılmış bakımdan sonra bir carbon clean de yaptırın birde bow power canavar gibi..

Ustama sordum açıkcası clean ve bor power işini hiç gerek olmadığını söyledim bende kapattım ilerde olabilir belki

abi ön tampona bişelerr sart :) Allah kaza bela göstremesin tekerine tas degmesin :) cok güzel...
o trigire ceviren ne akdar dişli var :) normal vectra b dede varmı oakdar :)

Kardeş ne gibi şeyler lazım mesala ön tampona :) amin cümlemizi kazadan beladan korusun allah evet diğer 1.6-2.0 motorlardan farklı velet amma dişli var demi :eek:

Kardeş ne gibi şeyler lazım mesala ön tampona :) amin cümlemizi kazadan beladan korusun allah evet diğer 1.6-2.0 motorlardan farklı velet amma dişli var demi :eek:

sacma olacak tabi o araba özel bişeler ister ama gt ninide yaksıır
:) bende merak ettim şimdi trigeri degiştiriken fark etmedim dişlileri bunda fark var sanırım :)

sacma olacak tabi o araba özel bişeler ister ama gt ninide yaksıır
:) bende merak ettim şimdi trigeri degiştiriken fark etmedim dişlileri bunda fark var sanırım :)

Bakalım kardeş zamanla yapacaz bişiler kerataya az sabır :cool:

canavar gibi maşallah. diğerlerinden 2 silindir fazlası olmasına rağmen bloğun büyüklüğü 2 katı var belkide:D

Geri