Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta eğer full orjinalse gözünü seviyim bozma şu aracı :D

evet araç full orjinal aracın üzerinde oynamayacağım bende orjinallik taraftarıyım hocam ;)

vectra b ler fabrika çıkışı tasarım güzelliği araçlar ve araca sonradan takılan hiç bir şey yakışmıyor arabada aşırı eğreti duruyor.. ben bunu bu forumda yaz yaz dilimde tüy bitti ne zevk alıyorlar anlamıyorum gidip sanayiden 50tl ye 100 tl ye kalitesiz fiber parçalarını body diye arabaya takmak birde güzel görünüyor sanıyorlar ama görünmüyor benim gördüğüm güzel bütün vectra b ler yurt dışında çok çok sade modifiyeler atılmış araçlar bu forumdada paylaşdım vectra b lilerin konusunda..

evet araç full orjinal aracın üzerinde oynamayacağım bende orjinallik taraftarıyım hocam ;)
abi ön tampona sart tmm gerisi önemli degilde sade duruyr yandna görünce ooo denir ama önden vectra gl :P:P saka bir yana ön tampona lazom. ismini bilmiyorum amam manuel olan sporta yaksımıs tampon eki vardı hos duruyor du

abi ön tampona sart tmm gerisi önemli degilde sade duruyr yandna görünce ooo denir ama önden vectra gl :P:P saka bir yana ön tampona lazom. ismini bilmiyorum amam manuel olan sporta yaksımıs tampon eki vardı hos duruyor du

ilerde olursa bu tampondan taktıracağım takibide bütçe müsait olursa :)
i2901030.jpg

Başka bir sitede rastlamıştım eleman tampon-ızgara astarlı haline 1600 tl civarı istiyordu :confused:
bence fazla deger mi degmez mi bilmiyorum ama :) ben komple body kıt 350 tl yaptırmıstım :) ama markasını hatırlamıoyrum

onu yapıcağınıza araca orjinal eicbach yada koni kit alın arabayı hafif yere verin hem yolda gidişi çok daha stabil olucakdır performans değeride artıcakdır hemde aracı çok daha tok göze güzel göstericekdir..

bence fazla deger mi degmez mi bilmiyorum ama :) ben komple body kıt 350 tl yaptırmıstım :) ama markasını hatırlamıoyrum

Oktay onlardan Dandik Tuning'de çok var :kop:, fiyat bakımından ekonomik olabilirler ama kaliteleri konusunda aynı şeyler söylenemez.

Geri