Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[/COLOR]
Oktay onlardan Dandik Tuning'de çok var :kop:, fiyat bakımından ekonomik olabilirler ama kaliteleri konusunda aynı şeyler söylenemez.
dogrudur savas abi :) ama hepsini 2 yıl kullandım hiç şikayetim olmadı :)

maasallah cihan gercekten ozel bir arac.. Allah iyi gunlerde kullanmak nasip eylesin..
perf. parcasi v.s ihtiyacin olursa p.m atarsin ;)

maasallah cihan gercekten ozel bir arac.. Allah iyi gunlerde kullanmak nasip eylesin..
perf. parcasi v.s ihtiyacin olursa p.m atarsin ;)

evet çok özel bir araç gerçekten bizde onun için aldık bakalım yp. konusunda yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim

Maşallah canavar..

teşekkür ederim gerçekten canavar...

abi parçaların ayrı ayrı fiyatlarını biliyormusun? bizim arka amortisör bitik, servis 150 lira dedi, internette Delphi arka amortisörü 70 TL'ye buldum. seninkini de öğreniyim istedim.
http://www.opelgm.com/Opel-Vectra-B-Arka-Amortisor-DELPHi,PR-907.html

birde triger setini kaça yaptırdın? bu ay sonuna kadar trigerde kampanya var, 350'ye gelecek + 50 liralık PO benzin çeki hediye, 300'e geliyor yani.

servis bir taraftan kampanya derken diğer taraftan götürüyor, o yüzden soruyorum.
mesela egzozu da servise yaptırsaydık 300 civarı da ona istiyor:D

abi parçaların ayrı ayrı fiyatlarını biliyormusun? bizim arka amortisör bitik, servis 150 lira dedi, internette Delphi arka amortisörü 70 TL'ye buldum. seninkini de öğreniyim istedim.
http://www.opelgm.com/Opel-Vectra-B-Arka-Amortisor-DELPHi,PR-907.html

birde triger setini kaça yaptırdın? bu ay sonuna kadar trigerde kampanya var, 350'ye gelecek + 50 liralık PO benzin çeki hediye, 300'e geliyor yani.

servis bir taraftan kampanya derken diğer taraftan götürüyor, o yüzden soruyorum.
mesela egzozu da servise yaptırsaydık 300 civarı da ona istiyor:D

Merhaba Kardeş sanırım aracın 2.0 cdx ben orjinal gm arka amortisörleri 200 liraya aldım.
Triger seti sizin araçlardan farklı v6 motor aracım ben skf marka aldım 230 tl ye işçilik 125 lira verdim malum bu araçların işçilikleri zor eksoz ise bedava onada para vermedim kaynaklama oldu :)

Son düzenleme:
trigerin farklı olacağını tahmin ediyordumda yine de yaklaşık fiyat belli olur diye sormuştum. teşekkür ederim :good:

kazasız belasız içide temizmiş valla güzel araba

Geri