Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sinekten yağ çıkaralım işi yeminle araca binemez oldum ya... tüm ulaşımı aracımla karşılıyordum ama artık yürüyorum... ne yapayım? bu zamlar yüzünden 3 yılda 10 000 TL zor yapıyorum.
az kaldı kurtulmamıza diyeceğim de sağıma soluma bakıyorum yok yok biz daha çok bekleriz... aklıma haberlerde benzincide yapılan bir röportaj geldi. spiker mikrofonu bir hacıya uzatıyor adam diyor ki ülkemizin geleceği iyiye gidecekse 10 tl olsun farketmez !
az kaldı kurtulmamıza diyeceğim de sağıma soluma bakıyorum yok yok biz daha çok bekleriz... aklıma haberlerde benzincide yapılan bir röportaj geldi. spiker mikrofonu bir hacıya uzatıyor adam diyor ki ülkemizin geleceği iyiye gidecekse 10 tl olsun farketmez !
demek ki zihniyet aynı! aynı muhabbete ankara'da denk geldim. pompaya yaklaştım lt fiyatını görünce ister istemez sövüyordum. pompacı da destekliyodu sözlerimi arkadan hacı gelmesin mi. adamlar çalışıyo ya sen ona bak dedi. 10 tl olsada ben alırım hamdolsun ülkemiz çiçek gibi dedi.
güler misin ağlar mısın?
demek ki zihniyet aynı! aynı muhabbete ankara'da denk geldim. pompaya yaklaştım lt fiyatını görünce ister istemez sövüyordum. pompacı da destekliyodu sözlerimi arkadan hacı gelmesin mi. adamlar çalışıyo ya sen ona bak dedi. 10 tl olsada ben alırım hamdolsun ülkemiz çiçek gibi dedi.
güler misin ağlar mısın?
Bizim ülkemizde iktidarda olanlar para ile çalışır, onları seçenler ise makarna veya kömürle. Arada onlara para yetiştirmeye çabalayan gariban halk ezilir durur. Yıllardır durum değişmedi, eski hamam eski tas durumları. Meğer A.Nesin ne kadar da doğru söylemiş.
Bizim şehrin yollarında panamera 4s ler , mercedes E , C serileri , BMW 3 , 5 serileri boy gösterdikçe benzinin litresi değil 5 lira 20 lirada olsa bize koymaz ... artık kazanılan para ne kadar ak orasını varın siz düşünün