haydi hayırlı olsun zam geldi :)

Şimdi de herşey var ama para yok :)

Beyler. Bende o makarnacı, kömürcü diye adlandırıp küçük gördüğünüz kesimdenim.
Sizler bence biraz sabırsızsınız. Yeni doğan bir bebeğin eziyet etmeden masrafı olmadan hemen büyüyüpte size destek olmasını istiyorsunuz.
Bu ülke ne günler ne badireler gördü. Zamanında Gazyağı vardıda bizmi içtik diyenler, ayağının ucunda yazarkasa görenler vardı bu ülkenin başında. hortumlanan bankalardan geçilmiyordu. IMF den bahsetmiyorum bile. Ekonominin hemen düzelmesini beklemek bana kalırsa biraz saçmalık olur.

Siyasete girmemek adına bu konuya başka cevap yazmayacağım, ancak gidişatın ne kadar kötü olduğunu görmemek bu kadarmı zor çözemiyorum...

Siyasete girmemek adına bu konuya başka cevap yazmayacağım, ancak gidişatın ne kadar kötü olduğunu görmemek bu kadarmı zor çözemiyorum...

O günleri yaşayan biri olarak ben yorum bile yapmayacağım :D.

Sizler bence biraz sabırsızsınız. Yeni doğan bir bebeğin eziyet etmeden masrafı olmadan hemen büyüyüpte size destek olmasını istiyorsunuz.
Bu ülke ne günler ne badireler gördü. Zamanında Gazyağı vardıda bizmi içtik diyenler, ayağının ucunda yazarkasa görenler vardı bu ülkenin başında. hortumlanan bankalardan geçilmiyordu. IMF den bahsetmiyorum bile. Ekonominin hemen düzelmesini beklemek bana kalırsa biraz saçmalık olur.

Dünyanın 16. büyük ekonomisine sahibiz diyecektiniz herhalde. Klavyeniz sürçmüş olmalı, yoksa hiçbir akepeli ekonominin kötü olduğunu kabul etmez.

Ekonomimiz o kadar iyi ki ehliyet değiştirme ab uyumu adı altında 2 milyon dolara bile ihtiyacları var

Ehliyetten düdükleyemediler, şimdide sağlık kontrolünden düdükleyecekler, illa o para alınacak.

12 kuruş indirim geldi
2 ileri 1 geri...bakalım sonumuz hayrolsun

İyiki IMF den bahsetmediniz, yoksa benimde burada IMF ye olmayan 300 milyar dolarlık borçtan bahsetmem gerekecekti. Nasıl bir şey içiyor bu akepeliler , erik şerbeti ile sarhoş nasıl olunuyor anlamıyorum :rakir:

Yahu be kardeşim, bu ülke sadece ithal ettiği petrol ile doların 2 tl üstüne çıkması ile yıllık toplamda milyar TL zarar etti, hangi içecekten veriyorlar size o kömür ve makarna yanında bir zahmet bizede söyleyinde bizde şu ülkenin diğer yanını görelim... :mad:

Ben size geçmişin kısa bir özetini yaptım. Bugüne kıyasla aradaki farka bakmak lazım. Gidişatıda ömrümüz uzun olursa beraber göreceğiz.

O günleri yaşayan biri olarak ben yorum bile yapmayacağım :D.

Savaş abi, yaşananları içimizde en iyi sen bilirsin. Arkadaşları bundan mahrum bırakma.

Geri