Hükümetimiz cumhuriyetçi olanların hangi dediğini yaptı ki bunu yapsın, ayrıca kaçakçıları terör mağduru konumuna alıp tazminat ödeyen kaç tane iktidar biliyorsun?
Parti ayrımı yapılmazsa (senin vurguladığın ayrım farklı, eleştirin konusunda seninle aynı fikirdeyim) herkes kendi partisinin siyasi görüşünü iyi demeden kötü demeden körü körüne savunur. Bunun sonucunda işin mahrem yerlerdeki kıla tüye kadar uzanması ise bir lidere olan hayranlık değil, olsa olsa kocaman bir ayıptır. Ben bu yaşıma geldim hiç bir anadolu kadınından bu tür bir söz duymamıştım. Vatandaşımız o kadar bilinçli ki A partisinin mitingine gidiyor rakibi olan B partisinin liderine övgüler yağdırıyor, nereye, ne için geldiğinin farkında bile değil, bedava döner ekmek var demişler çıkmış gelmiş . Böylesine bilinçli seçmen profilimiz olduğu sürece, hangisi olursa olsun mevcut bütün siyasi partiler bizlerle daha çok dalgasını geçer .
Bu güne kadar hep cumhuriyetçilerin söyledikleri yapıldı zaten. darbe döneminde cumhuriyetcilerden birisini darağacında sallanırken gördüzmü, yada 28 şubat sürecinde muhafazakar kesimin bırakın devlet kadrosunda çalıştırılmasını belediyenin tuvaletine bile sokmuyorlardı. Şimdi paşaların cezaevinde olmasına atarlananlar o dönemde eşi kapalı diye veya kendisi namaz kılıyor diye ordudan atılan subay, astsubay, uzmanerbaşlar için neden seslerini çıkarmadılar. Nerede kaldı insan hakları nerede kaldı özgürlük.
birşeyler yapılması istenirken tutarlı ve samimi olmak gerekir. parti birinin haklarını gözetirken diğerine zarar veriyorsa elbetteki o partinin dediği yapılmaz.