haydi hayırlı olsun zam geldi :)

Türkiye ve AKP iktidarı iyi ama bunlar karşın komşu ülkelerimizin hepsi kötü bunun açıklamasını yapacak biri var mı?

Acaba neden kimse sofyada çektiğim shell benzinine yorum yapmamış :D :D :D yada prostattan çürük raporu alan bilal erdoğanın nasıl çocuğu oldu? 52bin tl maaş alan kız kim? sınırda ki santralle anlaşma bozulduğu için 12 milyon dolar kaybettiren kişi kim? obama kimin davetini reddetti? hepsi parmaktan sonra :D :D

Evet ya dün akşam bir basın organı Obama Başbakana randevu vermemiş... ne iş? ;)

Dün bi caps yaptım mesela yürüdü gitti, Atatürk imzası var diye kaza yapıyolar diyodu, yanına allah korusun yazan kamyonu koydum bariyere girmiş, bi baktım sayfadan engellendim ahahaha :D Yani böyleleri laf anlamıyor, ben astsubaylıkta kaldım bunlar yüzünden, benden sonra ki çocuğun gözler 5 numaraydı 1.77 boyuyla geçti mülakatı; bense 1.85 boy 3 numara gözle kaldım. Güvenmiyorum, inanmıyorum söylediklerine.

Vergi meselesinden dolayı vakit'in akit olması da ayrı bi dava :D :D

Ekli dosyalar

• 1240125_629710720406413_992226521_n.webp
    1240125_629710720406413_992226521_n.webp
    64.7 KB · Görüntüleme: 12
:D :D Nadir Ağabey ben doğruları görürsem savunurum. Körü körüne desteklediğim partiyi değil, yanlışı eleştiririm her partide de. Ama verdiğimiz vergiler noldu sorusuna duble yol yaptık denilmesinden tut da yalan haberlere kadar.. Arşivi yavaş yavaş açıyorum, el mi yaman bey mi görürüz, alamıyorum bunlardan hırsımı çünkü :D

Acaba neden kimse sofyada çektiğim shell benzinine yorum yapmamış :D :D :D yada prostattan çürük raporu alan bilal erdoğanın nasıl çocuğu oldu? 52bin tl maaş alan kız kim? sınırda ki santralle anlaşma bozulduğu için 12 milyon dolar kaybettiren kişi kim? obama kimin davetini reddetti? hepsi parmaktan sonra :D :D

Zor sorular soruyorsun ;)

Estagfurullah efendim, siz ve sizin gibi sevdiğim saydığım insanlar gözümü, zihnimi açtı. Daha soru, belge, vb. çok ama bunlara bile cevap veremiyorlarken; onlar için cevap beklemek saçma geldiği için sormadım. Ama isterseniz sorarım, yayınlarım.

Geri