Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

ayca07 link' Alıntı:
bizim de artık bir ASTRAMIZ var!   1rijj

evet arkadaşlar, sabah aracımızın satışını yaptığımız gibi hemen bayiye gittik...
kredi başvurumuzu satış sorumlusu Onur Bey hazırladı gönderdi, yarım saat içerisinde onaylandı.
1.3 Dizel COSMO aracımızı, KIRMIZI renkte sipariş ettik...Nehir griden son dakikada vazgeçtik umarım pişman olmayız...
araca karter koruma taktırıyoruz; ziebarth boya koruma ve ziebarth cam filmi (önler 1-arkalar 2) yaptırıyoruz.
cam filmi konusunda çok endişeliyim, umarım arkalar çok koyu gelmez gözüme...

kesinlikle olmasını çok isteyeceğim tek donanım SUNROOFtur bu araca, ama gerçekten en üst seviyede zorladık bütçeyi zaten...
sport+stil yerine cosmoyu tercih ettik, AFL sunroof'a galip geldi anlayacağınız...

aracımız 3-4 güne teslim...eeee bir sonraki buluşma ne zamandı? :))

Sn. ayça
Cam filmlerinizi arkaları da 1 numara yapıp arka camlar için olan perdelerden alın derim ben ( 130 lira gibi arka bütün camlar için). Böylece istediğiniz arka koyuluğa ulaşır istediğinizde çıkarıp 1 numara ile devam edersiniz.

Yeni aracını hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.  14alkiss

eketen link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg62086#msg62086 date=1322484791]

evet arkadaşlar, sabah aracımızın satışını yaptığımız gibi hemen bayiye gittik...
kredi başvurumuzu satış sorumlusu Onur Bey hazırladı gönderdi, yarım saat içerisinde onaylandı.
1.3 Dizel COSMO aracımızı, KIRMIZI renkte sipariş ettik...Nehir griden son dakikada vazgeçtik umarım pişman olmayız...
araca karter koruma taktırıyoruz; ziebarth boya koruma ve ziebarth cam filmi (önler 1-arkalar 2) yaptırıyoruz.

kesinlikle olmasını çok isteyeceğim tek donanım SUNROOFtur bu araca, ama gerçekten en üst seviyede zorladık bütçeyi zaten...
sport+stil yerine cosmoyu tercih ettik, AFL sunroof'a galip geldi anlayacağınız...

Sn. ayça
Cam filmlerinizi arkaları da 1 numara yapıp arka camlar için olan perdelerden alın derim ben ( 130 lira gibi arka bütün camlar için). Böylece istediğiniz arka koyuluğa ulaşır istediğinizde çıkarıp 1 numara ile devam edersiniz.
[/quote]

2 numaralı araçları inceledim forumda, gözüme çok güzel geliyor fotolarda...acaba sonra pişman olur muyum diye düşünmüor değilim..
amaaannn ben de ne sıkıcı bir üyeyim, arabayı almam dertti, aldım şimdi de cam filmi dert olduuu  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yeni aracını hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.  14alkiss
Teşekkürler Tolga, dün geceki kararsız halimden eser kalmadı bugün bayiye gidince...
bir çırpıda karar verdik aldık  005hihih

hüseyintekin link' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olun aracınız kazasız belasız sürüşler

Kırmızıda Astraya çok yakışıyor Resimleri paylaşmayı unutmayın Sn:ayca07.
yarı profesyonel bir makinemiz var; haftasonu hava güzel olursa mutlaka fotoğraf çekmek istiyorum...
gerçi bizim aracımız forumdakilerin yanında pek özellikli sayılmaz ama olsun  :-[

thejazz link' Alıntı:
şimdiden hayırlısı olsun  greatt
1,3 Kullanıcısı olarak aracımdan son derece memnunum.
çok sağolun, darısı başımıza :)

Ayça Hanım öncelikle aramıza welllcommee. Ve 1.3 Dizel kullanıcısı olarak ve yorumlarınıza dayanarak aracın performansından fazlası ile memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.Şikayetlerin hiçbirisi sizi araçtan soğutacak şeyler değil ayrıca benim aracımdada hiçbiri yok ;)...Özelikle yanınızdan sağınızdan solunuzdan geçenlerin dönüp tekrar bakmaları size,aracınıza her oturduğunuzda "ben bu arabayı iyiki aldım" dedirtecektir. :)
Güle güle kazasız belesız sürüşler steeringwheel

mertandur link' Alıntı:
Ayça Hanım öncelikle aramıza welllcommee. Ve 1.3 Dizel kullanıcısı olarak ve yorumlarınıza dayanarak aracın performansından fazlası ile memnun kalacağınızı tahmin ediyorum.şikayetlerin hiçbirisi sizi araçtan soğutacak şeyler değil ayrıca benim aracımdada hiçbiri yok ;)...֖zelikle yanınızdan sağınızdan solunuzdan geçenlerin dönüp tekrar bakmaları size,aracınıza her oturduğunuzda "ben bu arabayı iyiki aldım" dedirtecektir. :)
Güle güle kazasız belesız sürüşler steeringwheel

dimi ama? dimi amaaaa?
bence de öyle...
inşallah arabayı aldığımız gün güneşli bir hava olur da doya doya bakarız arabamıza  005hihih
çok sağolun....

Ayça hanım Bende 1.3 dizel kullanıcısıyım.Aracımı aldıktan 1 ay sonra aynı astranın sport modelini abime aldık.

Karşılaştırmalar başlığına girerseniz orda diğer araçlarla kıyaslamayı daha kolay yapabilirsiniz.

Ama Aracın Çok büyük Bir Sorunu var Buna dikkat edip Öyle alın Lütfen !!!

Aracın albenisi çok yüksek.Yani yanından geçtiğiniz araç mutlaka kafasını bakmak için çevirecektir.Ve de aracı siz kullanıyorsanız ;" Bağğ bağğ nasıl sıkışşştırıyom " diyen zirzoplar bolca çıkabilir :) En büyük sorun albeni. Nazara dayanıksız ! :)

Hayırlı olsun şimdiden

ayca07 link' Alıntı:

aracı almışınız ya :D hayırlı olsun.Başlık bugün açılmış görünce ...

Geri