Bizim gibi ayda yılda bir kgs kullananlara yazık oldu valla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim gibi ayda yılda bir kgs kullananlara yazık oldu valla..
Arkadaşlar merhaba, astra aracımda kullanım klavuzunda ön cam da yansıtıcı film olduğunu ve geçiş benzeri cihazlarda sorun yaratabileceği için petekli (dikiz aynası yanı) alana yapıştırılması gerektiği yazıyordu. Bende öyle yaptım. Çeşme-aydın otobanından Aydın yönüne sorunsuz geçtim ancak dönüşte okumadı. Kaçak geçiş yazdı. Hemen çıkışta da polis vardı ve alarmı duyunca beni durdurdu. Aracımda HGS var dedim, gösterdim. Bana yanlış yere yapıştırmışsın dedi. Ben klavuzunda böyle yazıyodu o yüzden dedim. Tabi hemen zevzekliğini de yaptı arkadaşım kaç yıldır bu işin içindeyim gibi nasihat cümlesine başladı sanki yıllardır otobanlarda hgs kullanılıyormuş da opel üreticileri yanlış biliyormuş gibi.
Aranızda bu alana yapıştıran ve sorun yaşayan var mı? Sökmek istemiyorum çünkü sökünce bozuluyo ve yenisini almak gerekiyor diyorlar, (çalınma önleme amaçlı). Çok mu yavaş geçmek gerekiyor? 40-50 arası hızdaydım ama pistte test edilmiş ve yüksek hızlarda da okuyormuş diye söyleniyor? Fikri olan var mı?