hiç iyi değilim

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur.Herkes doktor diyor ama ben yine ısrarla spor diyorum.Git bir spor salonuna.Bir kaç hafta sonra ne doktorluk ne antisosyallik bir durumun kalmayacak.
 
geçmiş olsun .. moralinizi yüksek tutmaya calısın , ve herseyı olacagına bırakın ..
 
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, SAKIN PES ETME !! Çünkü işte orası "gidişatın" değişeceği yer ve zamandır"
[Hz. Mevlana]

Bazen, ''bitti'' denen yerde başlar dostum... keşke yakın olsaydın...
 
Ben tıbbi bir yardım almanı tavsiye edebilirim. Profesyonel yardım almak asla kötü bir şey değildir. Bildiğim kadarıyla birkaç sene kadar evvel ağır bir trafik kazası geçirdin. Yaşanan ağır bir kaza, yenen hız cezaları ailenin gözünü korkutmuş olmalı. Ailen de bu gibi nedenlerden dolayı senin iyiliğin için arabayı elinden almışlar. Evladını seven, onun acısını yaşamak istemeyen duyarlı bir aileye sahip olduğun için çok şanslısın, bu tedbirli davranışlarından dolayı onları tebrik ederim. Alacağın profesyonel yardımın sonunda yaşadığın sorunların çok büyük bir kısmından kurtulacağına dolayısı ile ilerisi için daha mutlu bir hayat süreceğine eminim.
 
Sıkma canın her şey gelip geçici.Tavsiyelere bende katılıyorum.Tıbbi destek şart gibi bir ara bende de paranoya başlamıştı her şeyin sonucunu tahmin etmeye olasılıkları düşünmeye çalışıyordum.
Sonra fotoğraf makinesi aldım çok iyi değilim ama kafa dağıtmak için güzel bir hobi hem dışarı çıkmak ve temiz hava almak içinde bahane oluyor.Kısacası her şey gelir geçer yeter ki sen kendini iyi hisset.

Bu arada elimden gelen bir şey varsa yardım edeyim.
 
Kardeşim inan seni çok iyi anlıyorum başına gelen olaylar zincir halkası gibi üst üste gelmiş ama hayat işte demekten başka birşey gelmiyo.Herkesin gözünde bi eksikliği bi hatası var.Muhabbete girdiğinde bile çok önemli şeyler söyleyen biri bile boş konuşuyomuş gibi geliyor.Arkadaş çevren zaten seni hiç anlamıyo.Konuşup dertleşmeye çalışınca etrafında kimse kalmıyo.Aynı sıkıntıları çekmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun fani bir dünyada yaşadığını unutma çevrendeki arabası olmayan insanları düşün yada eksik uzuvları olan insanları ve haline şükret derin bi nefes al içindeki ses seni zaten doğru yere götürecektir.Ama kesinlikle umutsuzluğa kapılma seni dinleyen ve derdinle dertlenen tanımasanda var olan arkadaşların olduğunu unutma!
 
zamanınızı ayırıp fikir verdiğiniz için ve destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum değerli abilerim ve arkadaşlarım.umarım herşey yoluna girer
 
take SSRI ...
...
show must go on ,my man show must go on...
 
Son düzenleme:
Geri
Üst