Hizli cila urunleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki kac yikamadan sonra hizli cila uygulamami tavsiye edersiniz???? Normalde 3 haftada bir yikatirim aracimi

Dostum "detailer" denilen şey cila değil yalnız. Temizleme solüsyonu. Detailer cilalar arasında kullanılmak için geliştirilen bir ürün. Meguiars hızlı cila kullanacaksanız "Ultimate Quick Wax" kullanmanız gerekiyor ki tavsiye ederim, ben şahsen kullanıyorum, çok iyi koruma sağlıyor.

katılıyorum çok kaliteli bir ürün.... tavsiye ederim ..silerken mikrofiber bez kullanırsan daha çok verim alırsın...

Peki kac yikamadan sonra hizli cila uygulamami tavsiye edersiniz???? Normalde 3 haftada bir yikatirim aracimi

sonaxtan bahsediyorsak ben iki yıkamada bir uyguluyorum

Dostum "detailer" denilen şey cila değil yalnız. Temizleme solüsyonu. Detailer cilalar arasında kullanılmak için geliştirilen bir ürün. Meguiars hızlı cila kullanacaksanız "Ultimate Quick Wax" kullanmanız gerekiyor ki tavsiye ederim, ben şahsen kullanıyorum, çok iyi koruma sağlıyor.

Dostum dikkat ettiysen ben ciladır dememişim zaten ;) Sonax hızlı cila yerine onu kullan demişim. Ha buradan o ciladır anlamını çıkarıyorsan eğer orası ayrı ama cila görevi de görüyor evet. Kayganlık sağlıyor ve parlaklık veriyor (ki buda cilaların yaptığı iş zaten) Ayrıca Quick Wax'tan daha amaca uygun. Ben NXT 2.0 kullanıyorum wax olarak. Wax'ın quick olanı çok mantıklı değil, kayganlıkta vermiyor o ürün ayrıca hepsini kullandım ben merak etme ;) İsteyen istediğini kullansın çokta mühim değil benim için :rolleyes:

Ben NXT 2.0 kullanıyorum wax olarak. Wax'ın quick olanı çok mantıklı değil, kayganlıkta vermiyor o ürün ayrıca hepsini kullandım ben merak etme ;) İsteyen istediğini kullansın çokta mühim değil benim için :rolleyes:
Katılıyorum.:cool:

Dostum dikkat ettiysen ben ciladır dememişim zaten ;) Sonax hızlı cila yerine onu kullan demişim. Ha buradan o ciladır anlamını çıkarıyorsan eğer orası ayrı ama cila görevi de görüyor evet. Kayganlık sağlıyor ve parlaklık veriyor (ki buda cilaların yaptığı iş zaten) Ayrıca Quick Wax'tan daha amaca uygun. Ben NXT 2.0 kullanıyorum wax olarak. Wax'ın quick olanı çok mantıklı değil, kayganlıkta vermiyor o ürün ayrıca hepsini kullandım ben merak etme ;) İsteyen istediğini kullansın çokta mühim değil benim için :rolleyes:
Ben sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum, isteyen istediği ürünü kullanır elbette, itirazım yok :)

Quick detailer çok güzel parlaklık veriyor doğru, ancak koruma sağlamıyor, ilk yağmurda, ilk yıkamada yok oluyor. Ancak UQW kayganlık vermiyor diyorsanız yanlışınız var, ben geçen ay uyguladım, baya bi kaygan oldu. Hatta Meguiars sitesinde UQW'in ne zaman uygulanacağı sorusuna "ne zaman detailer uygularken beziniz eskisi kadar kolay kaymıyorsa o zaman UQW uygulayın" diyor.

Son düzenleme:
bende var sonax hızlı cila fıs fıs lı. yıkamadan sonra araba ıslak durumdayken sıkıyorsun arabanın her yerine ve öyle silmeye başlıyorsun. sonax sıvı hızlı cila böyle kullanılıyor. kullanım şeklinde de böyle yazıyor zaten. kırmızı bir fıs fıs lı camsil gibi bir şişede

Geri