bunun yanında almanlar performanslıyıda iyi yaparlar takmayın kafanıza yeterki istesinler örnek porsch bmw mercedes üst sınıflar gtı lar gsı lar sfı lar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fotodaki opel gt irmscher modifiyeli, s2000 ise çıplak.mugen modifiyelisini koyarsanız görüntü konusunda yarışır. performans konusunda neredeyse başabaşlar. turboşarjlı gt 260hp 5 ileri, atmosferik s2000 240 hp 6 ileri. donanım olarakta pek fark yok. Bana göre sonucu kişinin zevki belirler.
işte ben bunu bekliyordum:good:bikere kızılay dağıtmış havası yok...
Gt yi Türkiye pazarına ne zaman sürdüler, S2000'ini ne zaman sürdüler? S2000 5 senedir Tr yollarında. O yüzden fazla olması doğal. Örneğin Vectra c ve yeni mondeo gibi. Birinden her sokakta 2-3tane varken diğerinden tek tük görüyoruz.bikere kızılay dağıtmış havası yok...
mugenli hondada bu gt ile kapışamaz mugenin modifiyesi standart carbon kaput standart her arabaya oturttuğu body kit ...
hayal kurma yeride değil kim para verip ondan sonra turbo riskine girer sıfır s2000 de her haliyle gt alır. bikere kızılay dağıtmış havası yok...
bikere kızılay dağıtmış havası yok...
Gt yi Türkiye pazarına ne zaman sürdüler, S2000'ini ne zaman sürdüler? S2000 5 senedir Tr yollarında. O yüzden fazla olması doğal.