Honda S2000...vs...Opel GT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir arkadaşım için tam 2 ay beyaz 3.30 ci aradık ve bulamadık.Daha sonra S 2000'e karar verdi kendisi.Şuan da s 2000'le tatile gitti.Ben forumumuzda ilk defa opel gt'yi gördüğümde kendisine resimlerini yolladım ve görünüşüne hayran oldu.Opel gt'nin agresifliğinden emin değilim ama s2000 gerçekten çok sinirli bir araba.Ama kağıt üzerinde benzer bir grafikleri var motor olarak...

Bu arada resimdeki sarı araba bence güzel değil,s2000'ler çok daha seksi olabiliyor... :) (fabrika çıkışı-oynanmamış olsa bile)

görüntü ve ona yakın terimlerde gt ama s2000 de dier açılardan çok güzel araba gidecein yerlere ve kullanacaın amaca bağlı ama sen yinede görüntüsüne bakarak gt al :D daha gösterişli gözüküyor

ben s2000 derim çünkü o arabayı gerçekten çok seviom :D

Son düzenleme:
buna kim hayır diyebilir ki:

mugens20001lm5.jpg

siz irmscher koyarsanız bende mugen koyarım :kop:

Ben rahatlıkla hayır diyebilirim.Yukarıda resmi görünen araba inanın beni çok etkilemiyor.Arabamı alacagım sırada aklımdan gecirmiştim ve daha ucuzdu 2004 yılında, sonradan bagaj yok vs diye kafamda tam olusmamışken sildim.Ama düşünmemin tek nedeni spor bir araba olsun diye idi.Şu anda hiç pişman değilim ama bu iki arabadan birini seçmem gerekse kesinlikle gt derim ki biz bu görüşleri çoğunlukla görüntü için yazıyoruz burada.İşin teknik,donanım kısımları da var...Bence bu araba mx5'den pek de farklı bir araba değil.Ancak takip etmiş olanlar belki bilir GT bir karşılaştırmada porsche ve bmw gibi markalarında içinde oldugu bir grupta test edilmişti.

avcı87 kardeşim.ilk mesajdaki s2000 mugenin farklı bir versiyonumu?

ben de kırmızı bi s2000 görmüştüm 1 hafta önce, foto değişmiş sanırım.

Geri