Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hyundai fanatiği gibi görünmüşüz yazdıklarımızdan ama derdimiz hyundaiyi yüceltmek değil, "hyundai değil mi at çöpe, teneke bu,ölür adam içinde" gibi yorumların araç daha yola çıkmadan, karşıdan bile görmeden havalarda uçuşması.
modelin satış başarısı belli, getirdikleri yenilikler de aşikar. biraz objektif yaklaşmak lazım, körü körüne dalmamak lazım karşıdan beğenmediğimiz, kendimize yakıştıramadığımız araçlara.

Son düzenleme:
hyundai fanatiği gibi görünmüşüz yazdıklarımızdan ama derdimiz hyundaiyi yüceltmek değil, "hyundai değil mi at çöpe, teneke bu,ölür adam içinde" gibi yorumların araç daha yola çıkmadan, karşıdan bile görmeden havalarda uçuşması.
modelin satış başarısı belli, getirdikleri yenilikler de aşikar. biraz objektif yaklaşmak lazım, körü körüne dalmamak lazım karşıdan beğenmediğimiz, kendimize yakıştıramadığımız araçlara.

abi benim derdim de hyundai değil.. o kadar sene opel kullandım aynı zamanda fanatik opel'ciyim :D ama bu kadar imkana sahip opel dandik teneke koreli hyundai kadar olamıyor buda beni sinir ediyor..

neden? adamlar 1600cc araç üretiyor TR'de tüketici odaklı..
neden? adamlar b segmenti aracın en baz modelinde ABS+ESP koyuyor.
Opelin TR'de satan dizellerini rampada düzde virajda affetmiyor..

Ule allahın korelisi ya sen git dünya para ver alman arabası al oda sana sadece kaliteli ama heryerinden ses gelen iç aksam versin yemişim öyle işi..

Viraj viraj diyen arkadaşların yaşındayken bende böyle düşünürdüm hep. Opel'im hepsini eritir derdim ama.. Öyle bir dünya yokmuş meğersem..

Birde bir yorumda 5000TL farkla Astra H demişler öyle bir dünya yok.. Birde virajda takla falan atmazsınız merak etmeyin ESP diye birşey var dimi.. :D

Benim araç serviste iken kiralık araç olarak otomatik era kullanmıştım. Kullanılışı çok rahat ve seri bir arac. Ama bana kesinlikle güven vermemişti. Ne yol tutuş ne frenleme çok zayıf gelmişti. Arka tekerler ani frenlerde karda kayar gibi kızaklayınca gözüm korktu. Aracı teslim edene kadar yuksek hızdan kaçındım. Eşimide uyardım "sakın bunu astra gibi kullanma daha dikkatli ol". Era hakkındaki düşüncelerim bunlar ama i30 yada elantranın daha iyidir eminim.

Son düzenleme:
hehe ne alaka Murat demek sen de opelini satsan siteye girmeyeceksin bazıları öyle yapıyorya arkadaşlar elveda opelimi sattım :kop:

yok abi şaka yaw teneke parçası insan değeriyle ölçülmez. muhabbet güzel ,seviyeli tartışmaya her zaman varım:D

Geri