Hyundai Accent Blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi arkadaşlar yorum yapmamak için kendimi tuttuum ama bu kadar da olmaz. Böyle marka fanatikliği anca wv de görürüm diyordum burda da var. hyundainin sacına teneke diyen arkadaşlar getz denen o minik görünüşlü aracın euro ncup tan 4 yıldızlı ve benzinlisinin 1072 kg olduğunu biliyorlarmı ve sağlamlığıyla övündüğümüz vectra b mizin aynı testte 3 yıldız aldığını biliyormuydunuz

performans olarak 1.5 crdı motordan 110 bg 240 nw tork aldığını biliyormuydunuz. Era yı kucumseyen yeni kasa corollacı arkadaşın sonunda tokatı yediğinde hyundai servisinde era hakkında bilgi aldığını biliyormuydunuz

kimse yanlış anlamasın ben burda fanatiklik yapmıyorum sadece atasözümüzün ğereğini yerine getiriyorum ' yiğidi öldür hakkını ver '

Vectra euro ncap ta 4 yıldız almıştı yanılmıyorsam.Ayrıca herşey yıldız değil.Youtubeden ufak ve büyük araçların kafa kafaya çarpışma testlerini izlemenizi öneririrm.
Gelgelelim hyundai kötü bir marka değil ama accennte iyi bir araba değil.Yol tutuşu ve karoseri zayıf ve bunun marka fanatikliğiyle hiçbir alakası yok...

Cruze söyle cruze böyle deniyordu motor performansı açısından, işte accentte o problem de ortadan aklkmış gibi... Bence bekleyip görmek gerek.

Aman beni yanlış anlamayın. Araçları kullananlara yönelik bir şey değil bu ki zaten benim uydurduğum bir şey de değil ben duyduğumu söyledim. Şimdi juke ve qashqai reklamlarında böyle bir yakıştırma var arabalara. İstanbul trafiğindeki eraların %85 i şirket arabası ve sınıfına göre güçlü dizeller oldukları için trafiği birbirine katıyorlar, bunu kimse inkar edemez sanırım. Bir forumda dolaşırken böyle bir şey görmüştüm ve komik gelmişti ki bu yakıştırma era kullanan kişilere değil aracın seriliği ve genelde taksi ve şirket aracı olmasından dolayı arabanın kendisine yapılmış bir yakıştırma. Kırılan olduysa özür dilerim. Kimsenin şahsına söylenmiş bir şey değil.
Tamam şehrin yaramaz çocuğu olsun :D
şehir içinde mesai saatlerinde yazılımlı accent era dizel kullanıoyorum :D
135 hp 270 nm :D gerçekten katıyorum trafiği birbirine ama gerçekten çok acelem oluyor

Vectra euro ncap ta 4 yıldız almıştı yanılmıyorsam.Ayrıca herşey yıldız değil.Youtubeden ufak ve büyük araçların kafa kafaya çarpışma testlerini izlemenizi öneririrm.
Gelgelelim hyundai kötü bir marka değil ama accennte iyi bir araba değil.Yol tutuşu ve karoseri zayıf ve bunun marka fanatikliğiyle hiçbir alakası yok...

accent iyi araba değil lafına kesinlikle katılmıyorum. Yolda çarşıda pazarda gördüğüm 10 arabadan 7 tanesi kesinlikle accent. Sence bir araç kötü olsa bukadar çok satarmı? taksicilerin altında anası ağlıyor 500-600 bin km boyunca tık demiyor. Bu aracın neresi kötü? Accent hakkında şurası şöyle çıktı diye sitem eden bir arkadaş görmedim daha. Ama opel'in nasıl bir araç olduğu meydan da özellikle dizel modellerini kullanan kişilerin yorumunu okudum hiçte iç açıcı değil.

sattığı araçlara sahip çıkmayan tek marka = OPEL

Yetkili Serviste ilgi göstermeyen hoş geldiniz demesini dahi bilmeyen tek marka= OPEL

Ürettiği araçların kronik arızasını müşterisine karşılatan marka yine OPEL

Garanti olayında herşeyi kullanıcı hatası diyerek ört bas eden marka yine OPEL.

Yemişim aldığı yıldızı, Tek kullanıcısı memnun etseydide yıldız almayıp en arka sırada olsaydı.

accent iyi araba değil lafına kesinlikle katılmıyorum. Yolda çarşıda pazarda gördüğüm 10 arabadan 7 tanesi kesinlikle accent. Sence bir araç kötü olsa bukadar çok satarmı? taksicilerin altında anası ağlıyor 500-600 bin km boyunca tık demiyor. Bu aracın neresi kötü? Accent hakkında şurası şöyle çıktı diye sitem eden bir arkadaş görmedim daha. Ama opel'in nasıl bir araç olduğu meydan da özellikle dizel modellerini kullanan kişilerin yorumunu okudum hiçte iç açıcı değil.

Benim iyi araçtan kastım çok satılması değil.Clio da çok satılıyor ama o da iyi araç değil mesela.Benim için iyi araç yere sağlam basan, koltuğuna oturduğunda huzur ve güven veren araçtır.Sen accentini al gel bende benim emektarı alayım şöyle sıralı virajların olduğu bir yolda peş peşe gidelim.Bakalım senin 2011 de üretilen accentinmi iyi yoksa benim 11 yıllık opelimmi.Çok satıyor olabilir, sıkıntı vermiyor olabilir ama bu benim iyi tanımıma uymuyor.Leylek gibi virajda yalpalayan, kapılarının sesi bile güven vermeyen bir araba benim için "iyi araba" değildir.Buradaki çoğu insanda böyle düşünür.Marka fanatiği değilim ama sizce neden aracımı satıp bir accent almıyorum? Bunu hiç düşündünüzmü....

Son düzenleme:
Benim iyi araçtan kastım çok satılması değil.Clio da çok satılıyor ama o da iyi araç değil mesela.Benim için iyi araç yere sağlam basan, koltuğuna oturduğunda huzur ve güven veren araçtır.Sen accentini al gel bende benim emektarı alayım şöyle sıralı virajların olduğu bir yolda peş peşe gidelim.Bakalım senin 2011 de üretilen accentinmi iyi yoksa benim 11 yıllık opelimmi.Çok satıyor olabilir, sıkıntı vermiyor olabilir ama bu benim iyi tanımıma uymuyor.Leylek gibi virajda yalpalayan, kapılarının sesi bile güven vermeyen bir araba benim için "iyi araba" değildir.Buradaki çoğu insanda böyle düşünür.Marka fanatiği değilim ama sence neden aracımı satıp bir accent almıyorum? Bunu hiç düşündünüzmü....

Bi araç çok satıyorsa çok tutuluyor demektir benim mantığım bu. Ayrıca yolda savuran hyundai de görmedim şuana kadar. Kapılarının sesi de çoğu opel den daha sessizdir. Dinleyip karşılaştırabilirsiniz

Benim iyi araçtan kastım çok satılması değil.Clio da çok satılıyor ama o da iyi araç değil mesela.Benim için iyi araç yere sağlam basan, koltuğuna oturduğunda huzur ve güven veren araçtır.Sen accentini al gel bende benim emektarı alayım şöyle sıralı virajların olduğu bir yolda peş peşe gidelim.Bakalım senin 2011 de üretilen accentinmi iyi yoksa benim 11 yıllık opelimmi.Çok satıyor olabilir, sıkıntı vermiyor olabilir ama bu benim iyi tanımıma uymuyor.Leylek gibi virajda yalpalayan, kapılarının sesi bile güven vermeyen bir araba benim için "iyi araba" değildir.Buradaki çoğu insanda böyle düşünür.Marka fanatiği değilim ama sence neden aracımı satıp bir accent almıyorum? Bunu hiç düşündünüzmü....
bu yoruma kesinlikle katılıyorum. yolda giderken arka tamponuma yapışık gitmeye çalışan bi dacia logan vardı. keskin bi viraja geldik, ben hızımı düşürmedim aynen döndüm. dikiz aynama baktığımda loganın arkası dansöze bağlamıştı, farları bi sağı aydınlatıyodu bi solu. accent era'da logandan çok çok daha iyi bi yol tutmuyo kullandım gördüm. arkadaşım benim savrulmadan dönebildiğim virajda era ile 5 takla açtı 1 aydınlatma direği devirdi. e ben o aracın hiç bi koltuğuna oturupta yol alır mıyım hiç...

şehir içinde mesai saatlerinde yazılımlı accent era dizel kullanıoyorum :D
135 hp 270 nm :D gerçekten katıyorum trafiği birbirine ama gerçekten çok acelem oluyor

Doğrudur abi ben acelem olduğunda 1,3 dobloyla neler yapıyorum:D eğer arabayı iş için kullanıyorsan kişilik değiştiriyorsun elde olan bir şey değil.

virajlara girerken az bişe frene basarsanız ne savurma yaşarsınız ne takla atarsınız. oldu olacak aracınızla U dönüşü yapın hız kesmeden ozamanda savurmuyorsa onu üretenin alnından öperim. Gerçi hoş görsem direk dalarım o herife ya neyse..

Geri