şimdi arkadaşlar yorum yapmamak için kendimi tuttuum ama bu kadar da olmaz. Böyle marka fanatikliği anca wv de görürüm diyordum burda da var. hyundainin sacına teneke diyen arkadaşlar getz denen o minik görünüşlü aracın euro ncup tan 4 yıldızlı ve benzinlisinin 1072 kg olduğunu biliyorlarmı ve sağlamlığıyla övündüğümüz vectra b mizin aynı testte 3 yıldız aldığını biliyormuydunuz
performans olarak 1.5 crdı motordan 110 bg 240 nw tork aldığını biliyormuydunuz. Era yı kucumseyen yeni kasa corollacı arkadaşın sonunda tokatı yediğinde hyundai servisinde era hakkında bilgi aldığını biliyormuydunuz
kimse yanlış anlamasın ben burda fanatiklik yapmıyorum sadece atasözümüzün ğereğini yerine getiriyorum ' yiğidi öldür hakkını ver '
Vectra euro ncap ta 4 yıldız almıştı yanılmıyorsam.Ayrıca herşey yıldız değil.Youtubeden ufak ve büyük araçların kafa kafaya çarpışma testlerini izlemenizi öneririrm.
Gelgelelim hyundai kötü bir marka değil ama accennte iyi bir araba değil.Yol tutuşu ve karoseri zayıf ve bunun marka fanatikliğiyle hiçbir alakası yok...