Hayırlı Uğurlu olsun Allah nazardan saklasın inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah.
şunu söyleyim, kurduğum Insignia Club Türkiye'de bu bahsettiğin "o paraya şu alınır bu alınır" laflarına çok tanık oldum.
sonuç ne oldu? onlar öyle uzaktan çamur atmaya çalıştılar, ama alan herkes halinden memnun araçlarına bindi.
bu laflara çok takılmayın, parası sizin cebinizden çıkıyor, zevk sizin zevkiniz, arabayı kullanacak olan sizsiniz, keyfinize bakın.
araca gelince, jantlar hariç tamamen benim istediğim Insignia olmuş.
19" jantları pek beğenmedim, opsiyonel olacaksa 20", olmazsa 18" standart Cosmo jantları istiyorum.
yanlız birde yazdığınızda çelişki var, 19" 5 kollu spor jant yok?
çünkü 19" olan çok kollu, 5 kollu değil.
birde OPC'nin 19"leri var ama ilk mesajınızda da "jantlar hariç araç böyle olacak" demişsiniz.
Koltuklar büyük ihtimalle Recaro üretimi değil. Recaro olsaydı OPC'deki gibi koltuk üzerinde yazı olurdu ve fiyatı da 4.000 TL olmazdı bu arada bu aldığınız koltuk Avrupa'da ödüllü bir koltuk.
OPC bodykit'i duymuştum. bana 9.000 TL demişlerdi, demekki hemen hemen bu fiyatlarda.
bu arada bir arkadaş 115'liğe olurmu diye sormuştu, para olduktan sonra herşeye olur
yanlız merak ettiğim birşey var, sis farlarını ne yapacaklar?
tc kimlik numarası hakkında; sizin bayiniz ilk defa mı araç siparişi veriyor?
Insignia çıktığından beri her özel sipariş tc kimlik numarasıyla üretiliyor, araç başkasına satılmasın diye.
bir link vermişsin OPC Line hakkında, orada gösterilen fabrika çıkış opsiyon seçenekleri. parasını verdikten sonra araçla birlikte OPC Line siparişi de verilir, araç gelince serviste parçalar takılır. ben sizin OPC Bodykit değişiminin de serviste yapılacağını düşünüyorum, fabrikadan direk OPC olarak çıkartmazlar gibi geliyor ama bakalım, zaman gösterecek.
40 gün olayına pek güvenme, süre her an uzayabilir bayağı tecrübeliyim bu konuda.
birde, arada sırada bayiye aracın üretim durumu kaçıncı kodda gözüküyor diye sorun, kod 37, kod 38 vs. kodlar göreceksiniz.
onlar pek önemli değil, "aracın gemide" dedikleri zaman aşağıda vereceğim linkten aracın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz:
http://www.marinetraffic.com/ais/tr/default.aspx?level0=100
yukarıda gemiler'e tıklayıp arama bölümüne "Grande Europa" yazın,
alınan son konum satırına tıklayıp geminin o anki konumuna bakın.
mesela şu dakikada İtalya doğru yaklaşıyor
bu siteyi sağolsun kulüpten Insignia sahibi bir abim keşfetti.
aracı üretimde hangi aşamada, ne zaman gemiye yüklendi, İzmir'e ne zaman indi, ne zaman tıra yüklendi, tır şuan nerede, tır şöförünün cep numarası ne herşeyini öğrendi
araç bayiye gelirken kendi gitti karşıladı =)
neyse, birde belki bilmiyorsunuzdur,
aracınız 2009 modellere göre daha sorunsuz olacak, bebeklik hastalıkları giderildi.
birde arka tarafta 230V priz çıkışına sahip olacaksınız.
bu aslında 2009 modellerde de olacaktı ama Opel Türkiye sağolsun, bizler 3.sınıf insanlar olduğumuz için bazı donanımları bizlere layık görmediler...
çok konuştum
hayırlı olsun şimdiden, hayırlısıyla teslim alırsınız inşallah.
herhangi sorunuz vs. olursa yardımcı olmaya çalışırım.
gelip yazıyolar o parayı bmw alınırdı merceses alınırdı. siz alın arkadaş paranız olunca servise 3. defa gidişinizde arabayı hipotek etsinler. kosifler otoda 4 tekerlek söküp takmaya 200 tl işcilik çıkartıyolar. ayrıyeten kosifler otoya gitmem sanayide yaptırırım diyenlere sözüm yok zaten 80milyara alıncak bmw en aşağı 2008 model falan olur. sen o arabayı sanayiye götürceksen alma binme. insignia gerçekten bi tutku gibi. ilk önce bi kullanın binin sonra konuşuruz
bu 19" jant yeni eklenmiş benimde bu sayede haberim oldu.
FlexRide işi benimde aklımı kurcalıyordu, ama gördümki FlexRide'lı araca yay takanlar var
buna dikkat, özellikle lastik ölçülerine
Komple İrmscher Body Kit (Ön Yanlar Bagaj Üstü Panjur)
Lumma Speciale 19'' Jantlar
Önler 255/35/19
Arkalar 295/30/19
H&R 4cm Spor Helezon
DDT Technik Chip (dyno üstünde motorda 230hp)
3M Komple Cam Filmi
bu iki araçta Türk.
yeni janttan sonra ayar yapılması için standart dışı jant/lastik olması lazım.
mesela;
55 yanak 17"
45 yanak 18"
40 yanak 19"
35 yanak 20"
jantlarda ayara gerek yok.
ayar yapılmasının sebebi lastik çapı değişirse km saatinde hız doğru göstermez, yavaş yada hızlı gösterir, onun ayarı yapılıyor.
mesela 45 yanak 18" ile 35 yanak 20" arasında değişim yüzdesi %0.26 yani önemsiz denecek bir değer, bunun için programlamaya gerek yok.
ama mesela 40 yanak 20" takıyım derseniz ayar gerekebilir belki.
http://www.lastix.com/haberler.asp?nws=14
koltuğu biliyorum, ben Insignia'yı yıllardır araştırıyorum
Insignia Club'da 100'den fazla Insignia sahibi var, hepsi de TC kimlik ile sipariş verdi, vermeyen belki 3-5 kişi vardır
benim sis farı konusunda kafama takılan, yeni tampona sis farı takmayınca araç hata verecektir. Vectra'da stop lambası patlamış, onu bile haber vermişti, Insignia neler neler yapar
yanlız bana sorarsanız, eğer Tech2 ile halledebilirlerse sis farı takmayın.