İçimizi Rahatlatalım!

o paraya neler alınırdı diyenler hala opelin sınıf atladığını bilmeyenler veya kabul edemeyenler diyeyim sen kulaklarını tıka ve arabanı güle güle kullan allah kaza bela vermesin artık opel sınıf atladı bu böyle biline :)

gelll 40 gün gel resimlerini bekliyoruz

jant1.jpg

buda 20inç olanı. sadece 2.8 4*4 olan modelinde gördüm bunu.

şimdiden hayırlı olsun

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Eğer opc donanımla gelirse Türkiyede belkide tek olacak.Kim ne derse desin kafanızı takmayın.Araç geldi diye telefonu alıp, o koltuğa oturup, o kokuyu içine çekince iyiki almışım diyeceksin.İlk hafta normal uyuyamayacaksın, arada kalkıp bakacaksın araca.Hatta abartıp ikide bir aşağı inip binip gezeceksin :) Benden demesi :D

jant1.jpg

buda 20inç olanı. sadece 2.8 4*4 olan modelinde gördüm bunu.

Buna lastik koymayı unutmuşlar :D

şimdi aklıma geldi, maddi yönden müsait olduğunuz bir zamanda ön disk ve kaliperleri Brembo ile değiştirmeyi unutmayın :) bizim kulüpten değiştirmeyi düşünen birisi var, isterseniz beraber hareket edersiniz.

edit: birde tavana siyah kaplama yaptırın :D

insignia_opc_017.jpg

insignia_opc_005.jpg

tavan kaplamaya bir örnek:

sdasdasdql.jpg

Son düzenleme:
002.jpg

buna dikkat, özellikle lastik ölçülerine:eek:

Komple İrmscher Body Kit (Ön Yanlar Bagaj Üstü Panjur)
Lumma Speciale 19'' Jantlar
Önler 255/35/19
Arkalar 295/30/19
H&R 4cm Spor Helezon
DDT Technik Chip (dyno üstünde motorda 230hp)
3M Komple Cam Filmi

grnt023r.jpg

bu iki araçta Türk.

????
?????
bu uygulanmış mı ve maliyeti ne kadar...

hayırlı olsun kişilerin ağzı torba olmadığına göre ölumsuz görüş beyan edenleri kafana takma bir opelfun olarak seni kutluyorum bu meblağları arabaya verebilen opelcilerin varlığı güzel birşey Allah kazasız belasız kullanma nasip etsin...

????
?????
bu uygulanmış mı ve maliyeti ne kadar...

yazdığına göre uygulanmıştır :) listeyi bu aracı yapan kişi yazdı.
maliyet hakkında birşey demedi ama Insignia'ya chip için bence biraz beklemekte fayda var.

Geri