Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bravo valla yiğit sana üyeliğinde pek eski olmamasına rağmen iyi yakalamışsın,aslında atacan,ın arabasıda bir baktınmı insanın hafızasına kazınacak güzellikte..
satılık siyah bi corsa d de forumdaki bi corsa d nin resimleri vardı ya madem koyuyosun plakaları kapat photoshop ile nedir bu adam araştırsa sordursa trafiğe borç morç yok alcak öle bi yığın borç çıkçak bence bildirmek lazım
bravo valla yiğit sana üyeliğinde pek eski olmamasına rağmen iyi yakalamışsın,aslında atacan,ın arabasıda bir baktınmı insanın hafızasına kazınacak güzellikte..
ben de ilanlar da ararken kırmızı bir polo görmüştüm fyatı güzeldi aradım arabayı sattım almanya ya gidecem dedi sahibi. sonra bir ay sonra aynı ilan aynı numara aynı sahip. insanlar sahteciliğe alışmış. kimseye güven kalmamış
Ya evet arkadaşlar braz önce bamıştım arabaya ne tesadüftür... Bende geçen hafta çrş antebe gittim 98 mod vectra almak için gitmeden önce adam bi resimler gönderdi araba müthiş sözüne güvendik gittik ki araba pert olmuş dikiz aynası bile yoktu. internetten bölesi alışverişlerde dikkatli olmak lazm benim ağzım yandı bi kere.. Forumumuzda neredeyse tüm illerden arkadaşlarmız var böylesi alışverişlerde birbirimizden yararlanabiliriz bencee...