ilk bakım servis ucretı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tozluyurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yıllık bakım dedıgı neymıs ya :D yag ucretı normalmıs aslında ama ıscılık ve yıllık bakım pahalı

yıllık bakımlardada indirim vardı daha dün servisteydim yaşlı arabalara daha fazla var 0 laraysa daha az yada neskarın yaptığı bir kampanyaydı

yıllık bakım derken gözle muayeneyi mi kastediyolar acaba :)

Ağustosta dizel 2008 corsaya özel serviste baktırmıstım filtreler (mazot filtresi dahil 110 Tlydi) + yağ değişimi 350 TL tutmuştu... şimdi senınle aynı arabayı kullanıyoruz ben daha 250 Km bile yapamadım ama sırf bu başlık için arayıp gedizleri sordum 350-400 civarı dediler.

Bizim Araçta 2010 Hazıran Ayında Alındı Şu An 5000 Km'de Felan Tahmınen Ne Zaman Gıtmesı Lazım Acaba

hazıran ayında bakıma goturuceksın ya 15.000 km doldugu zaman yada ılk senesı dolunca ılk bakıma servise goturmen gerekıyor

dısardan kendı yagımı gotursem kabul ederler mı acaba gm yag kalıtelı degıl pek

geçen ay yaptırdım, 15000 km. bakımı castrol magnetec 10/40 kullanıldı (çengelköy/arkas) fren balataları filtreler, yağ değişimi + işçilik 546 tl (6taksit)

geçen ay yaptırdım, 15000 km. bakımı castrol magnetec 10/40 kullanıldı (çengelköy/arkas) fren balataları filtreler, yağ değişimi + işçilik 546 tl (6taksit)

dizel ama dimi aracınız dizellerin fazla tutuyor

Geri