İlk Cezamı Yedim...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yasak olduğunu biliyordum...Zevk için film yaptırdım...Poliste gördü, cezamı kesti...Ben bunu eleştirmiyorum..Ben zaten filmi çekerken bunu göze almıştım...Polis görevini yaptı, cezayı kesti...:good: Bunu tartışan da yok...Ama bazı arkadaşlar olayı nerelere çekmiş...Ben polisi şikayet etmek için bu konuyu açmadım..Sizinle paylaşayım diye açtım....Polislerle bir derdim de yok...Abartmayalım lütfen...Doğru durana kim ne der ki...? Ben konuyu da geyiğe vurdum dikkat ettiyseniz...Çifte standart elbette ki var..Buna da sözüm yok...Ben kurala aykırı davrandım, cezamı da ödüyorum..Vereceğim para az veya çok devletin kasasına girecek...Etrafımdaki sürücüleri rahatsız etmek gibi bir amacımda yoktu ama olan oldu...Çokta önemli değil...:good: Film çektim söktürdüler...Bu defa da dizi çekerim...O yasak değildir belki...:)

Size de cezasız günler dilerim....:good:

vala gecmiş olsun diyelim 8 yıldır ehliyet var son 2 aya kadar hiç cezam olamaıstı kaz bile yapmamıstım ama bu son 2 ayda yaklasık 2 radar 2 tarafik cezası 2 de kaza yaptım valla dikkat ettimde hep 2 demişiz bakalım sonumuz hayır ola

Nazar mı Değdi Acaba ??

Yediğim cezanın üzerinden tam bir hafta geçti, yine polisle yakın temasa girmek zorunda kaldım...Arabama çarptılar...:mad:

Antares alışveriş merkezinin otoparkında bir Golf'ün arkasında ilerliyordum..Golf durdu...Ben de solundan geçeyim dedim...O arada birden geri gelmez mi?İçindeki bayan aynaya bakmayı akılda etmeyince benim sağ arka tekerin üzerindeki büküm yerini ezdi...:( Ve tabi kendi aracının rengi de benim aracın üzerine çıktı..Ağır bir hasar yok çok şükür ama yine de kaza insanın moralini bozuyor işte..:( Zaten gün içerisinde iki bayan daha üzerime çıkıyordu, son anda manevra yapıp kurtardım.Fakat bu bayan isabet ettirmeyi başardı..:good: Neyse çok şükür ciddi bişeyimiz yok.. Allah hepimizi kazadan korusun...

08032008004bu9.jpg

08032008003ag4.jpg

Geçmiş olsun .
ALLAH beterinden saklasın.

Teşekkür ederim..Allah hepimizi beterinden saklasın...

Kurşun mu döktürsem acaba ??

Tüh :Mehmet çok geçmiş olsun, sizlere bir kaç defa söylemiştim. Atatürk bulvarı ve civarındaki polisler akşama kadar yüzlerce araç çevirip filmlerden dolayı ceza kesiyorlar. Film bulunan araçlarla Kızılay ve civarlarında olmak çok riskli? Tekrar geçmiş olsun artık ben anladım ki film taktırmak çok sakat iş. :(

Ve bir de ufak bir kaza geçirmişsin, allahtan herhangi bir büyük sorun yok bununla geçmiş olsun, göze gelmişsin... Kendine dikkat et.

Teşekkür ederim...Hepsi üstüste gelince moral bozuyor tabii..Yoksa başka da bir sorun yok çok şükür...Bugün raporu almaya gidicem..Bakalım kimi suçlu bulmuşlar...Burası Türkiye..Her an, herşey olabilir...

ben demedimmi sana filimlerin gidei diye aynısı benim başımada geldi baya direnmiştim ama onlar kazandı sen yine iyisin arkadakini söktürmemiş ben sökmeyim dedim smkeceksin demişti bence sökme abi arkadaki dursun benim resistans gitti yani

Geri