ilk kez opele ne zaman bindiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan torsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1993 falandı sanırım... babam aldı bak dedi bunu aldım. bende ford sandım bu teneke ne yaaa dedim. 20 m falan sandım ( ozamanki arabamız gto kasa tempestti ) zaman geçtikce araba kıymete bindi. caddede herkezin gözünü almaya başladı. şimdi çok az araçla değişirim bebeğimi :)

1998 yılında bindin vectra b

2002 yılında bundan önceki astrayı almaya karar vermek için

ilk kez 96da vectra ya bindim ama 2007 ye kadar tempraya bindim şimdide combo ya bindim vede passat

10-11 Yaşlarımda bayramda bi tanıdık recort/kadett'de olabilir) vermişti ödünç 10 gün binmiştik :)
Ebru Gündeşin ilk kaseti demir atım çıkmıştı onu almıştım aynı kaset döndür dinle :D ne zaman eski kadet görsem o şarkılar gelir aklıma :D

2004 tu sanırım bizim okulun müdürünün arabasına binmiştim 2 yıl sonra bende opelci oldum

96 yılında vectra cd ye binmiştim süper bi araç gelmişti ozaman

75 yılında...:d
67 model rekord 1700 direksiyondan vitesli .. süper arabaydı..

24 25 yıl önceydi amcamlar almanyadan OPEL ASCONA ile gelmişlerdi. Çubuk yolunda 140 la falan gitmiştik te uçuyoruz sanmıştım. Zannedersem 1.9 motordu tek kapıydı resmen aşık olmuştum. Birde 26M ford la gelmişlerdi onlara hala hastayım ondaki eksoz sesi hiçbirşeyde yok.

yaw bizim renault9 brodway vardı 92 model güzel arabaydı sıfır almıstık babamın dayı oglu haydar amca 92 vectrası vardı galiba GT idi ama tam bilmiom 2.0 motor oldugunu hatılıyom 4. viteste 180 yaptı sakınlıktan mahvoldugumu hala hatırlıyom 19 yaşındayım 4 yasındayken bindiydim ama ne arabaydı sora pederde hayran kaldı bende hepimiz opelci olduk abi olunmucak gibide değilki yaw

Geri