ilk kez opele ne zaman bindiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan torsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1983 yılında 73 model opel rekord'a binmiştim, ailemizin arabasıydı...O gün bugündür opel sevdası devam eder

valla ne yalan söyleyim 25.07.2007 opel astra test sürüşünde

Nisan 2007 de test sürüşü için ilk önce grande puntoya, hemen akabinde corsaya binmiştim ve aradaki bariz farkı görüp opelci olduk. Mayıs 2007 den beri de astradayım.

hiç unutmam 2 sene önce annemin bir arkadaşı galiba bize misafirliğe gelmişti o zaman sıfır almıştı arabasını 2005 veya 2004 astrası vardı gri uzunlardan.Can parketsene şunu demişti bana bende tabii bayaaa bi dolaşıp :D öyle parketmiştim.O zaman hasta olmuştum o arabaya.O zaman palioyu yeni almıştık bende yeni araba kullanmayı örenmiştim ama çok güzel gelmişti o araba bana.Şimdi de inşallah corsa sahibi olacağım

93 yılında arkadaşımın babasının vectra 1.8S ine binmiştim, biz de şahin vardı, çok beğenmiştim gerçekten.

97 Yılında Astra almıştı babam.

Ascona hastasıydı ama 93 SLX i geçememişti. Çukurlarda çok yumuşak olduğunu, gemi gibi sallandığını hatırlıyorum. Şimdi 260 bin km de. Maaşallah...

2004 de bende Corsa aldım.

Dedemde Yeşil Station Bi Opel Vardı. İlk Ona Bindim. 85 senelerinde fln. babam BMW ciydi Hiç Opele Binmedi 4 5 tane BMW si oldu. yaş kemale erdi şimdi mercedese kesin dönüş yaptı. amcam bi ara 97 model vectra cd aldı GT kitli olarak. ona bindim sene 2003 müydü neydi. ehliyetimi yeni almıştım o arada sürdüğüm arabalar toros uno ve ısuzu kamyonet olduğu için.opele binince aklım çıkmıştı. hidrolik direksiyon yumuşak debriyaj otomatik camlar KLİMAAAA
obaaa dedim içimden. sonra yakınlarda kendime bi araba almam icap etti. opel var alırmısın dediler. hiç düşünmeden evet dedim.

Onun Dışında Opellerin Nerdeyse Her Kasasına Modeline Bindim Sayılır Eşin Dostun Arkadaşın Arabası FLN. çevremde çok opelci var. bi şu c'mon corsalara daha nasib olmadı.

93 te babamlar vectraya almıştı o zaman binmiştim hic unutmuyorum yaa !!!!

Geri