Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 sene önce ilk opel senatör binmiştim 3000 motor cok guzel bi makinaydı hersey vardı arabada 86 yada 87 model di sonrada opel manzo ya binmiştim o zmn lar gumrukten araba alıp satardık hatta eski cennette ama o zmn cok kral arabalarıydı .....su an da opel corsa kullanıyorum ...
opel corsadan oncede opel asconamız vardı 85 model 1300 motor o arabayla nerelere gitmiştik bi kere tık dememişti sonra satmıştık ama şimdiki aklım olsaydı opel ascona yı satmazdım ztn cok kelepir fiyata satılmıştı ama hala hep ascona gorsem bole bi garip olurum o opel ascona cok guzel gunlerim gecmişti ....
96 yada 97 yılında 2. el olarak aldığımız.kırmızı vectra a GLS 2.0l çok güzseldi.
Sonra 99 model vectra b cd 2.0l bu sıfırdı ve tadı bambaşkaydı. şimdide 2007 corsa
ilk 91 4 yaşında kadett mavi aynı sene kırmızı kadett daha sonra yaklaşık 93 de altın renkli ascona 95 de de gri vectra a gt arada daha opeller var onları babam kısa kullandı hatırladıım ve resimleri olan bunlar.vay be bayadır opele biniyom 4 yaşından 19 yaşına kadar devammmm