Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[/COLOR]Arkadaşlar ben ağrı da yaşıyorum araç 66 binde burda pek usta yok hadi söktük diyelim arızalı parçayıda bulduk peki bu parçayı bulabilirmiyim.bide sizce olası arızalı parça ne olabilir
ArkadaŞlar 2010 1.6 turbo İnsİgnİa da 1. Ve 2. Vİteslerde sÜrtÜnme sesİne benzer rahatsiz edİcİ bİr ses var. Ustalar Şanziman İnecek dİyor bu konu hakkinda bİlgİsİ olanlar cevaplarsa sevİnİrİm saygilarimla
arkadaşım aracın 2010 model öyle eski bi araç değil ucuz bi araçta değil.yok çıkmaymış yok yaN sanayi parçaymış hiç uğraşma.en yakın yetkili servise git sorununu çözerler.biraz pahalı olur ama hem garantili olur hem sağlam
Valla forumdaki ustaları dinleyerek
bugün parçalattım şanzımanı bilya sarmış şimdi ben ağrıdayım bulamıyorum bilyayı birincisi acaba nerden bılabilirim bide en kral marka hangisi bu bilya işinde acaba
Valla forumdaki ustaları dinleyerek
bugün parçalattım şanzımanı bilya sarmış şimdi ben ağrıdayım bulamıyorum bilyayı birincisi acaba nerden bılabilirim bide en kral marka hangisi bu bilya işinde acaba
ankara istanbul gibi illerdeki büyük parçacıları arayın şase numarasıyla bulurlar orjinalini bi kaç güne kargoyla elinize geçer. hem gereken conta yağ ıvır zıvırlarıda alırsınız temiz iş olur geçmiş olsun...