üstat diyelimde yapma lütfen ben hafta sonu eniştemle araba bakmaya gittim
adamda 5.28 var satıcak kafasında 1 yada 2 yaşında a4 2.0d yada yeni kasa 1-2 yaşında 5.20d vardı ben zor zar ikna ettim insigniayıda gör diye bende görmüş olurum hiç görmedim internettede çok meth ediyorlar yılın arabasıda seçilmiş falan filan dedim neyse ikna ettik enişteyi bir gittik
kapıdan girdim aracın içini gördüm dışını gördüm benim yorumum önemsiz ben pek beyenmesemde tamam iyi güzel hoş diyelim 5.28 den inipde insignia yaya binicek adamın arabası değil eniştem bir içine bakdı oturmadı bile kafayı çevirdi hadi gidelim dedi audiye
niye beyenmedin dedim bak dedi ben bu aracımı sıfır aldım yaklaşık 10 senedir biniyorum bir yağını değiştiririm giderim dedi bu araç beni bir 10 sene dahada götürür dedi bana böyle 10 senelik araç lazım dedi yağını değiştiricem gidicek dedi
bu araç duruşudan belli 3-4 sene sonra orasından burasından sesler gelmeye zırt pırt servise gitmeye başlar bana gelmez canımı sıkar dedi yani bakış açısı çok mühim..
ki bende asla bmw mercedes audi ile insignia yı aynı kefeye koymam
bir passat topiği vardı orda yazmışdım ben bu aracı görmedim ama passat cc yi gördüm çok iyi demişdim şimid bu aracıda gördüm passat ile karşılaştıran zihniyete bile hayretle şaşıyroum
yani şuna vuruyorum ya bu insalar ömürleri boyu doğan şahin astra corsa tarzı ekonomik araçlardan yüksek araç görmemişler insigniayı görünce binince falan belki ne oldum dedlisi olmuşlar yere göre sığdıramıyorlar aklıma tek gelen o..
yoksa yakında olay aşıcak
adamlar maybach la falan kıyaslamaya başlıycaklar