bu arada gerlien falan yok öyle bir ortam olmuş gibi olabilir burda sohbet edip fikir alış verişi yapıyoruz fikir fikirden üstündür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada gerlien falan yok öyle bir ortam olmuş gibi olabilir burda sohbet edip fikir alış verişi yapıyoruz fikir fikirden üstündür
a5 yazmışsın. a4 olacak sanıyorum yanlışlıkla yazdın,
diğerlerine gelirsek insignia yeni bir isim. aracın ismi vectra olsaydı bunları soyleyebilir miydin merakettim ?
sanki opel ilk kez araba yapmış gibi yorumlamak çok yanlış, çok mantıksız, 5 serisi ya da a4 yıllardır yollarda demek de yanlış her kasada birşeyler gelişir tabi ki ama ilk kez kullanılan özellikler mekanik yapılar elektronik devreler de olabilir, bu yüzden her çıkan yeni kasa yeni bir model olarak ele alınmasa da 5 serisi 80lerden beri var o yüzden yenisi de çok iyidir gibi bir önyargı yada ön beğeni olamaz, ayrıca üzerinde yıllarca çalışılan her aşamasında detaylara kadar incelenen ve binlerce km yol testine tutulan araç daha yolda ne kadardır var demek de çok mantıklı değildir. bu sebepledir ki yeni çıkan model dur önce 5-6 ay geçsin sonra kıyaslama yaparız mantığının aksine daha satışa sunulmadan önce karşılaştırmaya dahil olur.
bu kadar kolay değil malesef bir aracı lider ya da sonuncu yapmak. ya da sadece görebildiğiniz kadarıyla değerlendirip o bundan bu şundan iyidir demek. standartlar sınıflar modeller bellidir, kıyaslama da ona göre yapılır,
başlığa bakıyorum.. 5 serisi görüyorum. şaşırıyorum, yetmiyor bir de 2.5 lt si konuyor daha da şaşırıyorum.. neden mi? nasıl kıyaslanır diye değil, insignia nın başarısına şaşırıyorum, daha doğrusu kutluyorum, bu kıyaslamanın içerisine girebildiği için.. ve de meslektaşlarımı tebrik ediyorum boyle bir başarının altına imza atabildikleri için..
a4-3 serisi-c serisi vs vs.. herkes kendi kriterlerine göre seçim yapar beğenir beğenmez orası ayrıdır. zaten öyle olmasa piyasada tek düze sadece a4 ya da sadece 3 serisi olurdu, ama iş sınıf kıyaslamasına gelince dediğim gibi kriterlere göre test edilir puan verilir. ve segmentinde ne derece başarılı olduğu gerçek olarak belirlenir. D segmentide de şu anda insignia bu standartlar altında liderliği elinde bulunduruyor.