gerilen yok
sohbet ediyoruz
ben görüntü olarak demedim zaten insanlar bir görüntüye takılmış gidiyor önemli olan kendini ispat yani bu araç bir 4-5 yaşına geldimi hayla bu sağlamlıkda bu dayanıklılıkda ve bu kalitede olursa zaten kendini ispatlar
ama bir yıl sonra insigniamda şu sorun oldu insigniamın şurasından ses geliyor insigniamla yolda kaldım v.b gibi konular açılırsa orda zaten kalite farkı otomatik ortaya çıkar buda zaman meselesi insanlar görüntüye takılmış gidiyor içi güzel dışı güzel iyi güzelde güzellikle bu iş bitmiyor daha bu araba yollarda kendini ispatlamamış ama siz kendini ispatlamış araçlarla bu aracı rekabete sokuyorsunuz ..
işde bende bunu şikayet ediyorum a5 dediğiniz araç iyisi kötüsü 17-18 senedir caddelerde 5 kasa desen 30 yıldır 80 lilerden beri caddelerde passat desen oda öyle yani bu araçlar her versiyonlarında her yeni kasalarında git gide eksikliklerini tamamlamış mükemmelleşmiş ve kullanıcılarını dinleyerek gelişmiş araçlar..
insignia daha bunların anında dünkü çocuk kendini ispatlammış bile daha yollarda 70-80 bin km de insignia varmı yok.. ama millet tutturmuş bir güzelik iç güzellik dış güzellik güzellikle karın doymuyor ne yazıkki..
dediğin gibi zevkler ve renkler konusunda sonuna kadar akandayım. ama daha kendini ispatlamamış bir arabayı böyle kendini ispatlamış araçlarla kıyaslamak bana yanlış geliyor..