İnsignia(Lütfen cevap)

insignia alanların çoğu satıyor 5.20 benzinli yada 5.20d alıyor .. bilginize..

nasıl bi genellemedir bu?
520d bende almak isterim işim geregi tr ye gelen bmw lerin çoguna sahiplerinden önce biniyorum ama fiyatları biraz alakasız açıkçası

bu konulara fazla giripde dallandırıp budaklandırmak istemiyorum neticede opel forumu demek ki 2009-2010 insignia ya biniceğine bazı insanlar 2006-2007 5.20d ye binmeyi tercih ediyorlar..

45.000tl civarına 2006-2007 520d varsa bende alırım tabi..

o fiyata bulsam bende alırım bmw 520dyi. gerçi insigniaya gidip 70.000tl vereceğime accord alırım ama daha güzel geliyor insignia.
bu arada bmwnin yedek parçaları ne kadardır tahmin edemiyorum!

alanda parasını ona göre ayarlıyor üstüne ekliyor bunlar büyük atla develik şeyler değil sıfırına 50-60 bin tl verebiliyorsan mali durumun gayet yerindedir sattınmı 45 binin üstüne rahat 15-20 eklersin kredi alırsın v.b bunlar büyük şeyler değil... neticede zamanında insignia nın sıfırını alanlarda 50-60 bin tl aralığında aldılar ötv indirimini fırsat bilip opelde bir ara indirim yapdı satsın diye yani o zaman alıp şimdi satanların zaten büyük zararı yok..

kendi açıma konuşuyorum arabamı da sattıgım zaman 30-35.000civarı bütçem war insignia çok hoşuma gidiyo ama yakıtı biraz korkutuyo ya o paralara temiz bi 1.9cdti düşünücem ya da üstüne kredi çekip insignia+lpg düşünücem ki lpg olayına hala ısınamayanlardanım

bmw çok sevmeme rağmen dizelini alamıcagım için hiç bakmıyorum açıkçası.

Takıldığına bizzat tanık oldum LANDİRENZO takmışlardı...

abi Türkiye'deki Insignia sahiplerinin çoğunluğunu tanıyorum ama Insignia'yı satıp 520i yada d'ye geçen sanırım 1 kişi oldu yada olmadı emin değilim:D
o değilde Insignia'yı satıp yine Insignia alan, onu satıp yine Insignia alanlar var:D Insignia Edition ile başladı, sattı Cosmo aldı, birkaç gün önce onuda sattı Sports Tourer aldı.
bunun haricinde üstüne duvar devrildiği için 2009 Insignia'sını kazalı satıp yine sıfır 2010 Insignia alan tanıdığımda var, kendinden sonra kardeşine aldıranda var.
yani Insignia alanların çoğu satıp BMW alıyor demek çok büyük bi genelleme olmuş bence:D

Takıldığına bizzat tanık oldum LANDİRENZO takmışlardı...

her marka lpg takılıyor, önemli olan sistemin yapısı

var var çağrı tanışmamışsın demek :D insignia kullanıcıları insignia clubdan ibaret değil ordakiler zaten fanatiği olmuş 1.6 memur almışlar kesmemiş satıp 180 liğini almışlar biliyorum o mevzuları.. ;)

Geri