İnsignia(Lütfen cevap)

tamam tanışmamışımdır belki ama insignia alanların çoğu bmw'ye geçti demek ciddi ciddi bir iddia abi kabul et:D bayiler bile böyle birşey söyleyemez:D

115'liği satıp 180'lik alanlar ayrı ondan bahsetmiyorum, Bülent abim var 180'lik Edition'dan 180'lik Cosmo'ya, ardından 180'lik ST'a geçti. başka bir abim 180hp'den 2.0 CDTI 160hp Cosmo'ya geçti. başka bir abim kazalı arabaya binmemek için 180'liği satıp yine 180lik aldı. bir başkası elindeki 180'lik Cosmo'yu satınca 180Cosmo+opsiyonlara geçmeyi düşünüyor. bana kalırsa bu dediğimi yapanlar, 5 serisine geçenlerden daha çok sayıdadır:D
Insignia'ları satıp BMW'ye geçtiler desen bir iddiam yok ama 520i 520d demek iddiayı çok daraltmış. ve tabi ilk yazdığın mesajda biraz memnuniyetsizlik eseri 520'ye geçtiler demiş gibi havası veriyor, birazda buraya takıldım aslında. eski VW'ciler bile Insignia'dan memnun ki başkaları çok çok memnun kalır
evillol.gif

kullanıcılar kulüpten ibaret değil ama çoğunlukta bizdedir diye tahmin ediyorum:D

tamam çağrıcım sen nasıl diyorsan öyle olsun :)

bu bmw cilik nedir ya anlamıyorum insignia e 60 ı cebinden çıkarır

Takılır tabi İnsigniasını satıp Bmw alan bilge:kop:

bu bmw cilik nedir ya anlamıyorum insignia e 60 ı cebinden çıkarır

buna katılmıyorum e 60 cebinde mi şaşırma ben derim ki bmw e 60 tektir hele ki 530 d sport paketi bizzat kullandım ve bindim insgnia mı satıyorum neden mi 240 km giderken yolda sabit duramaması yol tutuşuı beni tatmin etmemesi ki ben insigniayı vectrayı C klasmanında bulan biriyim bunada kimse inkar edemez ki ilk insgina cıktıgı gibi gidip alan abimdir şunu anlatayım Q7 indim insigniaya bindim insignia bana şahin gibi geldi bu kadar fark var ki bmw ile aralarında daglar kadar fark var kalite bakımından ...

buna katılmıyorum e 60 cebinde mi şaşırma ben derim ki bmw e 60 tektir hele ki 530 d sport paketi bizzat kullandım ve bindim insgnia mı satıyorum neden mi 240 km giderken yolda sabit duramaması yol tutuşuı beni tatmin etmemesi ki ben insigniayı vectrayı C klasmanında bulan biriyim bunada kimse inkar edemez ki ilk insgina cıktıgı gibi gidip alan abimdir şunu anlatayım Q7 indim insigniaya bindim insignia bana şahin gibi geldi bu kadar fark var ki bmw ile aralarında daglar kadar fark var kalite bakımından ...

markacılıkdan uzak tarafsız bir yorum tebrik ederim umarım insanlar bir nebze benimde ne demek istediğimi anlarlar.. o fiyata 5.20d dedim ama 5.30d zaten olaydaki son nokta mükemmel bir araç ve en önemlisi çok az yakıyor 3.0 diye insanların gözü korkabilir ama aracın yakıt sarfiyatı çok çok az.. şehir içi 7.7 şehir dışı 5.2 ortalamada 6.1 gibi inanılmaz bir yakıt tasarrufu var basdınmıda araba tıklamadan 240 a çıkıyor anında tabi parası olana

şunuda belirtiyim dizel düşünüyorum o yüzden son 3 aydır dizelden inip dizele biniyorum accord 2.2cdti 407 1.6hdi 2.0hdi laguna3 1.5dci 5.20d 5.30d insignia 2.0cdti vectra 1.9cdti hepsini kullandım kullanıyorumda ara ara buldukça denk geldikçe ben samimi söyliyim insignia nın alınırsa 2.0cdti alınır bu bir gerçek ama d sınıfı dizel alınırsa ben şahsen şu yukarda yazdığım araçları sürdükden sonra insigniayı son sıralara atarım..

hakancım zaten e60 dizel serisini kullandıktan sonra insan insigniaya binmek bile istemiyor he şunuda sölim şimdi bu klasman birde tek gececegim bi arac var da a5 sportback 2.0 tfsi 7 ileri dsg şanzuman ve yol tutuş 180 de yoldan cıkaramadım arabayı :D hızlanmasın anlatmayayım gercekten güzel bi arac ve e60 kafa tutabilir belki gecebilir ama hakan dedigin gibi bunları kullandıktan sonra insignia son sıra benim içinde acık ve net arac bize 80 küsüre geldi sattıgımız fiyatta bu ki hala 60 bin teklif geliyor bende inat ettim vermicem bu aracı bu paraya dedigim paradan aşagı olmaz :D

beyler güzel şeylerden bahsediyosunuz da söylediginiz araçların fiyatı nerdeyse 1.6 insignia nın 2katı bmw ye parası yeten neden insigniaya binsin limanda daha sahiplerine ulaşmadan biz bmw nin her motor ve modelini kullanıp kendimizce bi test yapıyoruz ama q7 nin 530 un a5 biraz alakasız diilmi insignayla karşılaştırıyosunuz.

kardeşim Q7 alakasız zaten ben kalite olarak belirtim ama 5 serisi ile a 5 serisi tam insignia kasasının dengidir belki her modelini gemlik limanıda bu aracları ne kadar test tabi tutun onu anlamış deilim yani insignia sahibiyim ve bunu idda ediyorum kardeşim vectra c klasmanında bi aractır insginia cıkarmalarının nedeni ise sadece fiyatını yüksek tutmaktır ben bunu düşünüyorum acıkcada yazıyorum opelci olsamda bunları eleştirme hakkı buluyorum bu bi gercek ki bmw e 60 530 d yi kac bin kilometrede bakıma gittigin ögrenin derim ben duydum kulaklarıma inanamadım :D

Geri