İnsignia passatı geçti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
opel_insignia_3.jpg

opel_insignia_headlamps.jpg

logonun üzerindeki opel yazısıda ilk kez kullanılan bi ayrıntı

06_opel_insignia_first.jpg

Son düzenleme:
ben yine söylüyorum!.. Passat yakında yeni kasasını sürer piyasaya bence onunla mukayese ederiz!..
ben sana katılıyorum, aynı segmentteki araçların kıyaslanması için aynı dönemin araçları olması gerekiyor.şuanki passat kasası 4-5 yıl geriden geliyor.yeni nesil passatlar üretilince kıyaslamak daha doğru olur.

ben sana katılıyorum, aynı segmentteki araçların kıyaslanması için aynı dönemin araçları olması gerekiyor.şuanki passat kasası 4-5 yıl geriden geliyor.yeni nesil passatlar üretilince kıyaslamak daha doğru olur.

eee o zaman insignia'nı kasası eski olacak:D yok öle bişe ya. koskoca otomotiv uzmanları bile böle bişe söylemiyo. alakayı hala anlayamadım ben:confused:

eee o zaman insignia'nı kasası eski olacak:D yok öle bişe ya. koskoca otomotiv uzmanları bile böle bişe söylemiyo. alakayı hala anlayamadım ben:confused:
ee iyide passatla kıyaslanması gereken opel insigniadan önce neydi?Vectra deme sakın.çünkü D segmentinde olan bir araç değil vectra.bu nedenle aynı segmentte aynı dönem araçları kıyaslanmalı.henüz D segmentinin 2009 modeli yokki passatın.eskimiş olmayacak aynı model olacaklar.

Bence sende opeli savunmak anlamında saçmalamışsın.nedemek enson hangi model çıkmışsa onla kıyaslanır.saçmalık bu cümlende doruğa çıkmış.D segmenti özel segmenttir zaten.o halde opelin en son ürettiği D segmenti omega ve 2005 pheaton ımı kıyaslamalıyız?bu mantıkla hertürlü durumda vw opeli geride bırakır.otomotiv sektöründe 1-2 yılın fazla bir anlamı yoktur.dönemler vardır.2 binli yılların başlangıç dönemindeki kıyaslamalar ve o teknoloji geride kaldı artık.bundan sonraki araclar 2010 lu yılların dönemi bu yüzden 2009 model bir araçla 2005 i karşılaştırmak geri kalmışlık geri kafalılık olur.

sizinki nası bi mantık anlayabilmiş değilim:D bi firmanın üerttiği en lüks model D segment kabul edilmez. pheaton, a8, S-class, 7-Series gibi araçlar üst sınıf die adlandırılır. yani bunlar D segmenti değiller. umut beyin sölediği aynı segment araçlarda güncelleme tarihi önemsizdir kıyaslama yaparken. en güncel modeller baz alınarak kıyaslama yapılır..

Sizinki biraz körler sağırla birbirini ağırlar olmuş:D:D:D yaw bu nası saçmalık.güncellenme tarihi önemli değil gibi bir cümle söylenirmi ya.nedir ozaman kıstasınız neye göre karşılaştırıyosunuz araçları?Vectra D segmenti ise rakibi neydi VW de?eğer passat D segmentinde Vectra ile yarıştıysa insignia kimle yarışacak:Drakipsizmi kalacak:Dtabikide değil.Senin dediğin gibi düşünürsek Vectrada D segmentinde başarısız olduğu belliki yerine başka bişey üretmiş.bu mantıkla VW buna göre ya yeni bir model üretmeli yada yeni modelini karşısına çıkarmalı.karşılatırma böyle yapılmalı.

insignia zaten vectranın yerine geçecek... ee o zaman anlaşılmayan ne?

passat denenmiş bilinen bi araç. insignia yeni çıktı. o yüzden geçebilecek mi die bi başlık atılmış. çok fazla kasmayın bence artık. dergiyi alıp yazıyı bi okuyun. testi henüz yapılmamış. ama görünen o ki insignia passat daha başarılı. dergide özetlenen yazı bu...

Konuşma üslubu lütfen saygı sınırlarını aşmadan konuya devam edelim. konu inceleme altındadır. Herkes fikrini söyleyebilir ama herkes birbirinin fikrini kabul etmek veya ettirmek zorunda değildir.
Benim düşüncem Passatı hayli hayli geçecektir. Zaten oldum olası sevemedim passatı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri