Bu cümlede kaçış varsa nedenini bilelim, kim nasıl kaçırıyor anlayalım,kaçmış olan varsa geri getirelim şeklince 3 ayrı anlamı içinde barındırıyor.ben bu siteye girdiğimden beri ben burdan kaçıyorum size küstüm diyenini görmedim.eğer varsa onu siz moderatörler biliyorsunuzdur.
Eğerki siz forum yetkilileri burdaki her imla işaretini,her duygu ifadesini,her tınıyı ve tonlamayı bu kadar hassas inceleyiliyorsanız onuların neden sakız gibi uzayıp gittiğini ve sinir sistemlerininde neden gerildiğini farketmiş olmalısınız.
Hangi cümlenin kime ve nereye gittiğinide anlamış oluyorsunuzdur bu nedenle yönetici olarak eşit ve adil olmalısınız.
forum kurallarını ben az önce bir kez daha okudum.
"Bu board gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir aliş-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve Dini Sohbetlerin yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı Zamanda yasaktır."
"Forumun işleyiş ve Kurallari konusunda katılımçıları Bilgilendirmek Forumğn veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır."
"Başka bir Üye için ağza alınmayacak Laflar yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada her türlü Forumun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yaptığında derhal Forumumuzdan uzaklaştırılır."
ancak bu konu başlığı altında bu tür cümleler sarfedilmişti ve yöneticiler o yazıları kaldırmışsınız örnek vermek gerekirse.bir ihtar söz konusumudur?