İnsignia vs Mazda6

Hangisi

• İnsignia

Oy: 88 80.0%
  • Mazda6

Oy: 22 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    110
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bu sitedeki kıyaslamaları yapanlara hayranım biri stoplarını kıyaslar biri koltuğunu kıyaslar biri kapı kulpunu kıyaslar biri stepnesini kıyaslar.. :D

hiç mi doğru dürüst tasarım konfor donanım motor gücü dayanıklılık(ncap) kıyaslayıp bu kıyaslamaların ortalamasını alıp kardeş bu araba daha iyidir diyen çıkmıycak :D

şimdi derinlemesine bir kıyaslama yapamıycam işdeyim mazdanın donanımı nedir insignianın nedir hangisinin donanımında artılar fazla çarpışma testinde hangisi daha başarılı yol gürültüsü konfor hangisinde daha iyi motor güçleri ürettikleri tork stabil kullanımda uzun yolda motor performansı hangisinde iyi beygire bakma önemli olan hacimdir ve diğer kıyaslamalar tabiki ikinci eli ne olur 3-5 yıl kullandınmı servis durumu nedir yedek parça durumu nedir..

bunların hepsini cevapladıkdan sonra derimki doğru araba şudur.. yoksa bende derim insignianın sibop kapakları daha güzel :D

adszukf.png

İnsignia daha performanslı ,beygiri daha fazla torku daha fazla donanımı daha iyi ..:) hacimleride eşit olsun istiyorsan Insignia NB2.0 220 HP - Benzinlila kıyaslayalım 1.6 turbonun altından kalkamazki ona sıra gelsin..

Mazda 6 2.0 147 bg 180 nm

İnsignia 1.6 turbo 180 bg 230nm

İnsignia 2.0 220 bg 350 nm tork

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada mazda baz modeli 52 milyar olan ön panjur makyajsız olan kasayı sitesinden kaldırmış yeni mazda 6 ve mazda 6 olarak iki tane gözüküyordu eskiden sadece yeni mazda 6 kalmış gerçi aralarında pek fark yok görünüş olarak sadece ön logonun olduğu panjur falan değişmiş ve birkaç eklenti daha gelmiş ön park sensörü vs.

tek bir pakete indirilmiş artık

sport paket 71.447 tl ve beygir arttırılmış

Maksimum güç (BG / dd)155 / 6200 Maksimum tork (Nm / dd)193 / 4500

adszukf.png

İnsignia daha performanslı ,beygiri daha fazla torku daha fazla donanımı daha iyi ..:) hacimleride eşit olsun istiyorsan Insignia NB2.0 220 HP - Benzinlila kıyaslayalım 1.6 turbonun altından kalkamazki ona sıra gelsin..

Mazda 6 2.0 147 bg 180 nm

İnsignia 1.6 turbo 180 bg 230nm

İnsignia 2.0 220 bg 350 nm tork

bana opelin ürettiği 1.6 180 beygirlik motor açıkcası inandırıcı gelmiyor yani 180 beygirdir değildir demiyorum ama o motorun stabil 180 beygir olduğuna inanmıyorum şu anda piyasadaki en kaliteli 1.6 mercedesin blueeffenciy 1.6 motoru c180 lerde kullandığı motor o motor bile 156 beygir mercedes yapamazmıydı 180 beygirlik motor mercedesdeki arge kimde var ama adamlar 156 beygir yapmışlar yani opelin 180 beygirlik motoru bana inandırıcı gelmiyor..
bir motordan öyle maksimumda beygir almak önemli değil tam askine en stabil verimi almak önemlidir..
yani bride şöyle anlatıyım bir araç turbo açar anlık bir 180 beygire çıkar 3 -5 dakka 180 beygirde çıkar sonra turbo kapandımı eski gücüne geri göner bir arabada 140 beygirdir ama 140 beygirde 12 saat gider gene tıklamaz..

bana opelin ürettiği 1.6 180 beygirlik motor açıkcası inandırıcı gelmiyor yani 180 beygirdir değildir demiyorum ama o motorun stabil 180 beygir olduğuna inanmıyorum şu anda piyasadaki en kaliteli 1.6 mercedesin blueeffenciy 1.6 motoru c180 lerde kullandığı motor o motor bile 156 beygir mercedes yapamazmıydı 180 beygirlik motor mercedesdeki arge kimde var ama adamlar 156 beygir yapmışlar yani opelin 180 beygirlik motoru bana inandırıcı gelmiyor..
bir motordan öyle maksimumda beygir almak önemli değil tam askine en stabil verimi almak önemlidir..
yani bride şöyle anlatıyım bir araç turbo açar anlık bir 180 beygire çıkar 3 -5 dakka 180 beygirde çıkar sonra turbo kapandımı eski gücüne geri göner bir arabada 140 beygirdir ama 140 beygirde 12 saat gider gene tıklamaz..

2yxf1xd.jpg

Son düzenleme:

küçük hacimli motorlardan o güçler artık hayal değil. benim şahsi kanaatim, mercedes in isterse o motordan 200 beygir bile elde edebileceği. çift turbo yaparsın 250 beygir bile alırsın. asıl konu o değil, fındık kadar motorlardan o kadar yüksek beygirler ne kadar sağlıklı? bugün, vw grubunun tsi motorlarının geleceği tartışılıyor. bence mercedesin yağtığı son derece mantıklı. 180 beygir 4 silindir 1.6 motor için çok fazla.

küçük hacimli motorlardan o güçler artık hayal değil. benim şahsi kanaatim, mercedes in isterse o motordan 200 beygir bile elde edebileceği. çift turbo yaparsın 250 beygir bile alırsın. asıl konu o değil, fındık kadar motorlardan o kadar yüksek beygirler ne kadar sağlıklı? bugün, vw grubunun tsi motorlarının geleceği tartışılıyor. bence mercedesin yağtığı son derece mantıklı. 180 beygir 4 silindir 1.6 motor için çok fazla.

zaten konuşduğumuz şey aynı bende ondan bahsediyorum mercedes istese 250 beygirde alır 300 beygirde alır 1.6 motordan mercedes üsütne motor argesinde ileri bir firma varmı adamlar yapmıyorsa demek ki var bir bildikleri

kusura bakmayın ama sizin Mazda yanlısı mesajlarınız da fanatiklikten pek uzak değil:D
hemde biri Londra'da yılın aracı seçiliyor, diğeri Avrupa'da, böylede bir fark var:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri