bu mazda neden bu kadar abartıldı ki? yakında cherry tiggo, ml320 kıyaslaması falan yapcaz?? :/

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu mazda neden bu kadar abartıldı ki? yakında cherry tiggo, ml320 kıyaslaması falan yapcaz?? :/
bu konularda biraz art niyet bulmaya başladım.
öncü birlik geliyo ardından sipariş usulu yeni arkadslar davet edilip tartışma yaratılıyor.
kişisel görüşüm tip olarak iki araçta çok güzel karar vermek zor. Ama motor secenegi yüzünden mazda geride kalıyor
2008 yazında araç almaya niyetlendigimizde ikisinide detaylı inceledim ama mazda motor secenegi yüzünden alınabilcek bir araç değil mantıga ters biraz, o yüzden kararımız insignia olmustu.
her forumda bu tür karşılaştırmalar var vw forumlarında da passat ile insignia yı karşılaştırıyorlar honda forumunda yapıyorlar her forumda var bu tür şeyler..
her forumda bu tür karşılaştırmalar var vw forumlarında da passat ile insignia yı karşılaştırıyorlar honda forumunda yapıyorlar her forumda var bu tür şeyler..
golf tasarımı iyi dedim diye döveceksiniz nerdeyse.Evet öyle ama bunu tarik edici yönde aşırıya kaçanlara ne demeli..
golf tasarımı iyi dedim diye döveceksiniz nerdeyse.
siz değil.diğer opel fanatikleriNe saçmalıyorsun sen yahu nerde golfle ilgili ne dedim ben golfle ne alaka şimdi![]()