İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o hareket sensörleri opelin standart donanımıdır cosmolarda ancak sadece şu zamana kadar almanyada sunuluyordu 1990lardan gelen bir özellik aslında daha 89 model calibralarda orijinal alarmda bile sunuluyordu tüm model serisinde buluyor ancak türkiyede bulmak zor astra glerden tutunda tüm serilerde var ama opsiyon fabrikasyon alarm olmalı

Arabayı bende gördüm.Gayet başarılı.Bence içide dışıda güzel.Ancak 2009 model araba teknolojik araba diyorlar.Fakat bu arabada hala anahtar var.hala geri görüş kamerası yok.
Ancak beğenmediğiniz mondeo var hatta laguna da bile anahtarsız giriş kartı var Ben bunu anlıyamıyorum.Siz ne diyorsunuz.

4 silindirli olması normalde acaba neden 8 valve yapmışlar aracı? bununla ilgili bir mantıklı açıklama mevcutmu ezgene kardeşim?

Mantıklı açıklaması zannımca 'Maliyetlerden Kısma' olabilir yoksa kendisinden milyarlarca lira ucuz arabalar 16 valf olmazdı bu ifade de bir terslik oldu ama markamızda öyle işler olur..

Hemen motorla ilgili bir kaç şeyden bahsedeyim.
4 SİLİNDİR 8 VALF
160 hp 4000 d/dMaks. Tork :350NM
0-100 Ü 9.5 SANİYE

Birazda motor seçeneklerine değinip sonra devam edelim.

1.6 115 benzin
1.6 180 benzin(turbo)
2.0 120 dizel
2.0 160 dizel
2.0 220 benzin
2.8 260 benzin
Bu motorların hepsi ve otomatiği gelecek.HB ve nb olarak iki model olacak.

burda yazmış işte 8 v olduğunu onun için sordum.belki hatalı yazmıştır.şaşırdım bende.birde ekteki resimler insigniaya ne kadar benziyor.sizcede benziyormu???

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    15.4 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.webp
    2.webp
    18.7 KB · Görüntüleme: 34
  • 4.webp
    4.webp
    8.3 KB · Görüntüleme: 29
  • 5.webp
    5.webp