İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
umut çok teşekkür ederiz. 1,6 115 hp motor bu kadar olur zaten. yorumlarını çok güzel yazmışsın bu arada. keşke 1,6 turbo olsaydı. ben aracı görmeye gittim. kullanamadım daha. ama şöför kısmına oturunca araç sizi gaza getiriyor. yani 1.6 115 hp kesmez kesinlikle.

Bende yenı yazabılıyorum testten sonra baska ıslerım vardı,

Bugun gıttık test ettık ben gercekten cok begendım ama gonul Nar kırmızısı mınımum 19 jantlı xenonlu full bır 1.6 t denemek ısterdı ama elde bu vardı hayır demedık :)

Bu arada Umuta tamamen katılıyorum zaten cok guzel yazmıssın tesekkurler Umut :)

Ekstradan araç gerçekten buram buram kalite ve neredeyse bir omega kadar konforlu.Aile'de omega oldugundan bunu gercekten acık yureklılıkle soylemekteyım arac cıdden omega ıle kafa kafaya..Daha full lerı ve oyuncagı bol olan modeller kesınlıkle omega danda iyi olucaktır kuşkusuz.Aracın yol tutuşu frenleri cok guzel.Kadranın arac calısırkenkı ufak şovuda harika,Konsol cok guzel koltuklar cok guzel,aynalar bence müthiş..

Ama kötü yanı cidden araç hantal,ben birinci viteste bile dip gaz'da dahi koltuga yapıştırmıyor,2 ye atıyorsunuz redline da araç bir öne ivmelenme dahi sergilememekte...İnce ince hızlanarak 6.cı vitese attım 80 km gibi gaza bastıgımda resmen arac tepkisiz kalıyordu 6. vites cidden uzun otoban gibi uzun yollarda yüksek hızlarda kullanılması mantıklı...

Ama şahsi fikrim cidden müthiş bir araç olmuş 1.6 180 hp si gelincede arayacaklar birde onu test edicez bakalım muhtemelen o daha çok keyif vericektir.

arka koltukların genişliği, baş mesafesi tam bir felaket. binmemle inmem bir oldu.
o arabada arka koltukta 3 kişi seyahat edemez, 2 kişi de rahat edemez. boyum 1.78 kafam tavana değiyor, arka kafalıklar boynuna dayanıyor. arkanın karanlık ve kasvetli bir havası var. oktavia, süperb, passat gibi ferah değil.
üzgünüm ama bunca teknoloji ve yeniliğe rağmen bu araba türkiyede iş yapmaz. 50-55 milyara 1.6 115 hp motorlu hantal arabaya, 80-90 milyarda cosmaya para verecek adam türkiyede fazla çıkmaz.

cls ye verilen paralarda yazık ozaman , bi kere araç tamamen sürücü odaklı yani arkaya oturup patron edasıyla dolaşmak için yapılmamış sürücünün ruhuna hitap ediyor ki bunu mükemmel bir şekilde başarıyor , umut abi paylaşım için tşkler

arabayı alan insan 2 kişi ise olarak binecekse o zaman insignia cupe, caprio,opc clk,cls farketmez ne olsa olur, aracın sürücü odaklı olmasının bir mahsuru yok. ama bizim gibi aile olarak kullanacak ve arka koltuklarda karpuz taşınmayacaksa, seyehat edilecekse daha geniş ve ferah bir arka mekan gerek.

cls ye verilen paralarda yazık ozaman , bi kere araç tamamen sürücü odaklı yani arkaya oturup patron edasıyla dolaşmak için yapılmamış sürücünün ruhuna hitap ediyor ki bunu mükemmel bir şekilde başarıyor , umut abi paylaşım için tşkler

katılıyorum.. şu an bizim kullandığımız astra corsa gibi arkasının rahat olmaması dezavantaj deil.. araba 2 kişilik gibi düşüncen çok gerekli durumlarda arkaya da insan alabilirsin işte olay bu.. bmw m3 te de arkaya 2 kişi zor oturuyo tek kişilik gibi bişey arkası...
sonuç olarak zaten insignia alan adam parası olup zevkine alır o arabayı.. aile için 30 milyara astra almak varken 60 milyara insignia almam şahsen

sonuç olarak zaten insignia alan adam parası olup zevkine alır o arabayı.. aile için 30 milyara astra almak varken 60 milyara insignia almam şahsen

Bence tam tersi, aile ile kullanılacaksa insignia alırım. neticede içi daha dolu+ en önemlisi daha güvenli

insignia güzel olmuş iyi araba yılın arabası seçilmiş galiba hatları çizgileri hoş işçiliği fena değil ama gel görki ben şahsım hakan adına şunu söyleyebilirim ben o parayı o araca vericeğime gider ikinci el passat a4 hatta e200 alırımki ben kesinlikle vectramı satıcağım vakit böyle yapıcam...

vectramdan aşırı memnunum ama fiyatına oranla memnunum bana bu fiyata bu konforu sunucak piyasada başka araba yokdu bende bunu aldım iyide yapdım bu vectraların avantajı zaten bence budur mercedese bmw ye avuç dolusu para yatırmak istemeyen insanların yöneldiği çok güzel alternatif bir araç bence..

şunu unutmamak lazım tabiki benim böyle düşünmem bu araçların satışını düşürmez bence bu araba türkiyede fiyatına rağmen opelin taksitlendirme kredilendirme satış reklam politikalarıyla iyi satıcağına inanıyorum

ama ben peşin alıcıyım 55 milyarıda öyle bir arabaya tiko yatırmam bilirimki opel her zaman ikinci elde parayı eritir eritmiycek arabalarda tabiki artık euro üstünden satılıp euro üstünden alınan markalardır o markalarda bellidir bende haliyle onlara yönelirim..

zevk meselesi elbette ama unutmamak lazım VWler sanıldığı kadar kaliteli değil golf 5 te bile 25bi kmde iç plastik aksamlar soyuluyordu passattada durum aynı Opel ise bu konuda VW'den 2 adım önde MB ile direkt karşılaştırmalarda kalite puanlaması birebir aynı oluyor yani MB kadar kaliteli denebilir bunu birçok test ve dergi özellikle belirtmiştir

evet mantık bakış açısı meselesi 55 milyar çok ciddi bir rakam en azından benim için bmw mercedes audi gibi ikinci eli bile euro üstünden alınıp euro üstünden satılan araçlara yönelmek varken paramı eriticek araca yönelmek pek akıl karı gelmiyor....

Geri