Insignia'daki hayal kirikliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opelden çıkınca yine C5 testine gittim c5 te çok uygun ona bakarsan. 1.6 hdı dizel 50 bin ytl.

arkadaşlar sakı citroen c serisine bulaşmayın.bende c4 vardı 10000 turlu arıza cıkarıyor.parçalarıda fransadan geliyor bulunmuyor kolayla piyasada.9-10 gunden asagıyada gelmıyor.kötü diyipte alacagınız insigna dan inanın daha cok mutlu olacaksınız..

Opel markası bizim için çok kıymetli; ama pek çok kişi için öneme haiz bir marka değil. Alman markası olarak görülmeyen; özelliğini uzun yıllar önce yitirdiği söylenen; Türkiyede kuş serisi yada fiat modelleri ne ise, almaya piyasasında öyle algılanan bir marka olduğunu düşünen, gören ve söyleyen pek çok kişi var..

Doğrudur yanlıştır âlâkadar etmez..

Ama benim bildiğim birşey varki, insignia hakkındaki bunca olumsuz yorumun ve düşüncenin müsebbibi OPEL TÜRKİYEDİR.. Hiç değilse sergilenen, halka informasyon için arzedilen araçları navigasyonuyla, krom kuşaklarıyla, büyük çaplı jantlarıyla, daha süslü bir göğüsle sunabilirlerdi.. Yapmadılar yapmıyorlar.. Arabayı olabilecek en paçoz hale getirip, aküsünü söküp birde üstüne 80 BİN TL etiket fiyatı yazarlarsa daha çok zılgıt yerler..

Opeli marka olarak sevenlerden bile olumsuz yorumu, eleştiriyi alırlar.. Allahaşkına opel alacak birisinin internette araştırma yaptığında ilk bulacağı ve fikir edineceği site burası değilmi? burası.. işte o kişinin okuyacağı şeyler , yukarıda yazılanlar..

İyice albenisi artırılmış, navigasyonu vesairesi dahil edilmiş, 1,6T 180 beygirlik bir aracı sergileyip, üstünede 54 binlik etiketini yazsalar bu yorumların hiçbirisi olmazdı.

Ama o düşünceli, iş bitirici, pozitif ayrımcı distribütör maalesef opel tr değil.. Sanki MERCEDESin tr distribütörüymüş gibi koymuşlar 80küsür binliralık etiketi, üstünede talep bekliyorlar.. Yahu opel en nihayetinde orta sınıfa hitap eden bir marka.. uyanın artık.

abi paçoz lafına bittim ya

Opel markası bizim için çok kıymetli; ama pek çok kişi için öneme haiz bir marka değil. Alman markası olarak görülmeyen; özelliğini uzun yıllar önce yitirdiği söylenen; Türkiyede kuş serisi yada fiat modelleri ne ise, almaya piyasasında öyle algılanan bir marka olduğunu düşünen, gören ve söyleyen pek çok kişi var..

Doğrudur yanlıştır âlâkadar etmez..

Ama benim bildiğim birşey varki, insignia hakkındaki bunca olumsuz yorumun ve düşüncenin müsebbibi OPEL TÜRKİYEDİR.. Hiç değilse sergilenen, halka informasyon için arzedilen araçları navigasyonuyla, krom kuşaklarıyla, büyük çaplı jantlarıyla, daha süslü bir göğüsle sunabilirlerdi.. Yapmadılar yapmıyorlar.. Arabayı olabilecek en paçoz hale getirip, aküsünü söküp birde üstüne 80 BİN TL etiket fiyatı yazarlarsa daha çok zılgıt yerler..

Opeli marka olarak sevenlerden bile olumsuz yorumu, eleştiriyi alırlar.. Allahaşkına opel alacak birisinin internette araştırma yaptığında ilk bulacağı ve fikir edineceği site burası değilmi? burası.. işte o kişinin okuyacağı şeyler , yukarıda yazılanlar..

İyice albenisi artırılmış, navigasyonu vesairesi dahil edilmiş, 1,6T 180 beygirlik bir aracı sergileyip, üstünede 54 binlik etiketini yazsalar bu yorumların hiçbirisi olmazdı.

Ama o düşünceli, iş bitirici, pozitif ayrımcı distribütör maalesef opel tr değil.. Sanki MERCEDESin tr distribütörüymüş gibi koymuşlar 80küsür binliralık etiketi, üstünede talep bekliyorlar.. Yahu opel en nihayetinde orta sınıfa hitap eden bir marka.. uyanın artık.

Bu kadar güzel bir yorum olur mu? Harfi harfine katılıyorum..

opel türkiye'nin satış ve servis politikasına anlam veren bir tane bile opel tutkunu yok malesef... o yüzden bir nevi eleştiriler arabaya değil bu şekilde strateji belirleyen yönetime oluyor aslında...

Bir arkadaş volvo ile kıyaslamış.2.8 INSİGNİA ile s 40 ın muadili ne olacak?Bence s40 astra cosmo karşılaştırılsın.Sonuç ortada.AStra.

İnsignia ile s60 karşılaştırılmalı.Bir kere tamamen yeni bir teknoloji..OpelEYE....Saniyede 30 kare foto çeken bir sistem...

Yapmayın allah aşkına,hem kaliteden bahsediyorsunuz sonrada fiyat 80000 olunca çok diyorsunuz....Passat ı ezen bir araç ortada...yok yok...O zaman Opel araç yapamıyor ,kalitesiz diyorsunuz.İnsigniadaki koltuk sistemi yılın spor koltuğu ödülünü aldı.Bunu kaç kişi biliyor?

Parası olan alsın zaten.Parası olmayan insignia alamasın ,tıpkı herkesin 520,passat,a4,s60 ,alamadığı gibi...

bi kere s40 parasını haketmiyor ne konuşup ne yazdığımızın farkına varalım insignia dizel kategorisinde 2.0 hacim kullanıyor daha aşağısınıda kullanacağını sanmıyorum kaldı ki insignianın boyu 4.86 cm ve yeni saab 9-5 platformunu opelden aldı , 9-5 desek aaaaa abi üst sınıf bu araç hani bu hatalara düşmeyin derim. bi kere s40 a focus platformunu kullanıyor ve boyu insigniadan bi hayli kısa , isnignia s40tan 2 gömlek büyük s80in lastik çapı bile insigniadan küçük daha ne olsun
ben iki aracı teknik olarak modamod karşılaştırmıyorum.söz konusu olan o kadar parayı edip etmediğidir.o paraya başka neler alınabileceğidir.amaca nasıl hizmet ettiğidir.ben aralarındaki bu fiyat uçurumunu haketmediğini düşünüyorum.(Mustafa bey konuyla ilgili çok güzel bir yorum yazmış zaten ve özelliklede opelin bir orta sınıf markası olduğunu ancak Tr opelin PAÇOZ lukları yüzünden aracıda PAÇOZA :D çevirdikleri için ülkemizde rağbet görmeyeceğini gayet güzel açıklamış.)
kim kimin karoserini yada platformunu kullanıyor yada (globalleşen dünyada hertürlü sektörde artık bir dönem rakip olan firmalar evlilikler gerçekleştirip, arge çalışmalarını birlikte yapıyorlar. örn:opel ve fiat dizel motorlarının ortaklaşa geliştirilmesi gibi.saaba platform sağladığı için göklere çıkarmamaımz gerektiği gibi,fiatla motor geliştirdiği içinde aşağılamamaız gerekli) diğerinin jantı 1-2 inc diğerinden yüksek yada düşük diye araştırıp araba alan kaç kişi varki dünyada.
ayrıca madem saab dediniz kesinlikle opelin hiçbir modeli ile kıyaslanmayacak kalitede ve "karizmada" araçlar üretiyorlar.dünyada bir jet markasıyla aynı marka olan başka bir binek araç yok.hatta bir kısım teknolojisinin SAAB jet mühendislerinin geliştirdikleri teknolojiden alındığını tüm dünya otomotiv sektörü bilmektedir.maalesef ülkemizde avrupada ve amerikada olduğu gibi çok yaygın kullanılan bir araç değil.

Son düzenleme:
kimse yanlış anlamsın ama insignada elektronik bir arıza olunca eyvah eyvah ...ki bu kadar elektronik donanımlı bir araçta kesin olur zaten ilk bir kaç sene param olsada almam kendi adıma söylüyorum yanlış anlaşılmasın araç çok güzel görünüyor yanlız çok elektrnik donanım var

Bir arkadaş volvo ile kıyaslamış.2.8 INSİGNİA ile s 40 ın muadili ne olacak?Bence s40 astra cosmo karşılaştırılsın.Sonuç ortada.AStra.

İnsignia ile s60 karşılaştırılmalı.Bir kere tamamen yeni bir teknoloji..OpelEYE....Saniyede 30 kare foto çeken bir sistem...

Yapmayın allah aşkına,hem kaliteden bahsediyorsunuz sonrada fiyat 80000 olunca çok diyorsunuz....Passat ı ezen bir araç ortada...yok yok...O zaman Opel araç yapamıyor ,kalitesiz diyorsunuz.İnsigniadaki koltuk sistemi yılın spor koltuğu ödülünü aldı.Bunu kaç kişi biliyor?

Parası olan alsın zaten.Parası olmayan insignia alamasın ,tıpkı herkesin 520,passat,a4,s60 ,alamadığı gibi...

Aynen katiliyorum. Elektronik donanim ariza yaparsa bence her arabada yapabilir. VW, Audi tum markalarda elektronik arizasi oluyor. Onemli olan bence tabii olusan arizayi cozebileceklermi.:D

Ben yinede 2010 Yeni Astra diyorum.

Cunku adamlara gidiyorsun bir sey soruyorsun 5 yillik araba ile ilgili; pardon ama servislerde bonbon suratina bakiyorlar insanin.

Geri