Islak Cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Detailing : Detaylı araç bakımı anlamına geliyor.

İnternet üzerinde bir kaç forumda var bu konu ile ilgili bölümler. Ama sadece www.forumboyakoruma.com sitesi sadece bu amaçla kurulmuş bir forum. Herhangi bir çıkar amaçlamadan hatta siteye reklam bile almadan amatörler için kurulmuş bir forum. Bir göz atmanızı öneririm..

Atas' ın hızlı cilasını kullanıyorum, tavsiye ederim.

Estafirullah. Türkçe karşılığı Detaylandırma olarak gelir,detailing detaylı araç bakımıdır. Fazla ilgilenirsen bir hastalıktır :D

O kadarını tahmin ettimde benim aklıma ayrıca bu şekilde bir forum falan mı varda orada köksalmı çalışıyor falan şeklinde gelmişti :)

gönülden detaycıyım :D

senin için idrolak daha pratik olur kemal abi, malum galeriye müşteriler gelip giderken çok vakit ayıramayabilirsin hem de araba çok olur o yüzden pratik ve işlevsel olur idrolak.

benimde merak ettiğim bir konuydu. yeni yıkamacım arabayı yıkadıktan sonra ıslak yüzeye fısfıs sıkıyor, biraz bekleyip yıkama tabancasını uzaktan tutarak tekrar duruluyor. işe yarayacağını düşünmüyordum ama gerçekten işe yarıyormuş:D ama kullanım süresi çok çok kısa tabiki

gönülden detaycıyım :D

senin için idrolak daha pratik olur kemal abi, malum galeriye müşteriler gelip giderken çok vakit ayıramayabilirsin hem de araba çok olur o yüzden pratik ve işlevsel olur idrolak.

Gördüm gördüm ellerin kolların masmavi idi bir ara :D

Bu idrolak sardı beni şu cilalı şampuanı almak bir türlü kısmet olmamıştı her alıcam dediğimde birşeye takılıp unuttum 1,5 aydır :D İkisini bir alırım artık :)

Geri