5 Ara 2011 #51 O ouzygt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2011 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) 17 si nasıl olur ?
5 Ara 2011 #52 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Beyler bana da kalın ha, bitirmeyin bütün buluşmaları. BiG_BOSS ® link' Alıntı: ya o kadar sabah dedimde aklıma geldi, kahvaltı mı yapsak h.sonu? Doğan kızma bak diğer tarafta mangal denilmişti bu daha hafif Genişletmek için tıkla ... Konu gıda tüketimiyse bana her türlü uyar. (
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Beyler bana da kalın ha, bitirmeyin bütün buluşmaları. BiG_BOSS ® link' Alıntı: ya o kadar sabah dedimde aklıma geldi, kahvaltı mı yapsak h.sonu? Doğan kızma bak diğer tarafta mangal denilmişti bu daha hafif Genişletmek için tıkla ... Konu gıda tüketimiyse bana her türlü uyar. (
5 Ara 2011 #53 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) O zaman süper. Sırf buluşmaya geliyorum çünkü.
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) O zaman süper. Sırf buluşmaya geliyorum çünkü.
5 Ara 2011 #54 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Merdo link' Alıntı: [quote author=TOGI link=topic=2988.msg65755#msg65755 date=1323065106] Konuyu toplayayım Bende varım Anadolu +1 Genişletmek için tıkla ... Nerelerdesin Tolga abi sen [/quote] Burdayım Mert sadece geçtiğimiz hafta sonu yoğundu şehir dışından misafir vardı , düğün vardı vs.. Ama bu Cuma yanınızdayım
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Merdo link' Alıntı: [quote author=TOGI link=topic=2988.msg65755#msg65755 date=1323065106] Konuyu toplayayım Bende varım Anadolu +1 Genişletmek için tıkla ... Nerelerdesin Tolga abi sen [/quote] Burdayım Mert sadece geçtiğimiz hafta sonu yoğundu şehir dışından misafir vardı , düğün vardı vs.. Ama bu Cuma yanınızdayım
5 Ara 2011 #55 E esad J Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2011 Mesajlar 788 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) eyvahh buluşma büyüyor
5 Ara 2011 #56 Ö Özer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Mar 2011 Mesajlar 397 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Valla su iş cuma deilde cumartesi olsaydı izmitten kalkar gelirdim
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Valla su iş cuma deilde cumartesi olsaydı izmitten kalkar gelirdim
5 Ara 2011 #57 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) BiG_BOSS ® link' Alıntı: ben taksiyle gelim ozaman şimdi kırmızı kırmızı astrayı jantlarıyla lastikleriyle görünce yakarım molotofla benim düldülü Genişletmek için tıkla ... Yaw ne kadarda meraklısın arabanı yakmaya Bari bizimkiler yanında değilken yap , bu arada yerine ne alıcan
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) BiG_BOSS ® link' Alıntı: ben taksiyle gelim ozaman şimdi kırmızı kırmızı astrayı jantlarıyla lastikleriyle görünce yakarım molotofla benim düldülü Genişletmek için tıkla ... Yaw ne kadarda meraklısın arabanı yakmaya Bari bizimkiler yanında değilken yap , bu arada yerine ne alıcan
5 Ara 2011 Konuyu Başlatan #58 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Tolga abi senide ekledim listeye. Katılım için thnxx
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Tolga abi senide ekledim listeye. Katılım için thnxx
5 Ara 2011 Konuyu Başlatan #59 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Gökhan buluşmada seninde aramızda olmanı isteriz. İş çıkış saatinden sonra buluşacağımız için belki uğrayabilirsin yanımıza işin kaçta bitiyor ?
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Gökhan buluşmada seninde aramızda olmanı isteriz. İş çıkış saatinden sonra buluşacağımız için belki uğrayabilirsin yanımıza işin kaçta bitiyor ?
6 Ara 2011 #60 A aktaş Bilgi Girilmemiş Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Eğer bi aksilik çıkmazsa bende katılmayı düşünüyorum kesinlik belirtmek istemiyorum o yüzden
Ynt: Yeni bir buluşma daha... (İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası) Eğer bi aksilik çıkmazsa bende katılmayı düşünüyorum kesinlik belirtmek istemiyorum o yüzden