İşte Buda Benim Aracım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
www.engelsizdostlar.com
Siteye uzun zaman önce üye oldum ama bir türlü aktif olamadım. Şimdi ilk konumu siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim. Ben engelli biriyim yurt dışından aldığım aracımı siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim. İşte benim aracım...

Uploaded with ImageShack.us

maaşallah temiz duruyor aracınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim

gercekten pırıl pırıl allah kaza bela vermesin.. senide astra f garaja bekleriz ozaman

Çok teşekkür ederim arkadaşlar evet araç temiz 94 model :) ihtiyar biraz ama ilk sahibi Alman temiz kullanmış bir kaç çizik haricinde hehe

Çok teşekkür ederim daha güzelleri siz değerli arkadaşların olsun. Alman plakalı bu araç yurt dışından 1200 avro ya almıştım hehehehehe

Ben almanyada yaşadım ama bu plakayı ilk defa göruyorum AB hologramı olmadan önceki plaka herhalde.. birde orda ucuz oluyor artık 10yasından sonrakı araclara vergıler biniyor o yuzdende fıyatları ucuz , 600 frank a e30 vardı isviçrede hep almak istiyordum :):) yeniden hayırlı olsun :)

Ben almanyada yaşadım ama bu plakayı ilk defa göruyorum AB hologramı olmadan önceki plaka herhalde.. birde orda ucuz oluyor artık 10yasından sonrakı araclara vergıler biniyor o yuzdende fıyatları ucuz , 600 frank a e30 vardı isviçrede hep almak istiyordum :):) yeniden hayırlı olsun :)

Evet bu üzerinde olan plaka geçiçi bir plaka sanırım geldiğinde 10 günlük filandı plakanın süresi. Sonra TR plakası eyledim :) vallahi Türkiye de bu paraya böyle araç almak biraz zor. Tekrar teşekkür ederim. Daha güzelleri siz değerli arkadaşlarımın olsun.

Evet bu üzerinde olan plaka geçiçi bir plaka sanırım geldiğinde 10 günlük filandı plakanın süresi. Sonra TR plakası eyledim :) vallahi Türkiye de bu paraya böyle araç almak biraz zor. Tekrar teşekkür ederim. Daha güzelleri siz değerli arkadaşlarımın olsun.

kesinlikle bulunmaz yanı bırde oradakı arabaların hep bakımı yapılıyor aksatılmadan uzun ömurlu kullanılıyor aracları

Aynen 1994 model araç olmasına rağmen servis bakım kağıdı dahi vardı. Her şeyi dakika tarihine kadar nerede tamir edildiği dahi yazıyordu. Keşke böyle uygulamalar Türkiye'de olsa ama nerede?

Geri