Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorma kardeşim o şapkayı bir yerde gördüm neyse hoşuma gitti bir kaç mağaza gezdim en sonunda istanbul yolu üzerinde carforsa var bilirsin oraya gittim anam benim şapka orada hemen zıpladım tabi Hehe
Sorma kardeşim o şapkayı bir yerde gördüm neyse hoşuma gitti bir kaç mağaza gezdim en sonunda istanbul yolu üzerinde carforsa var bilirsin oraya gittim anam benim şapka orada hemen zıpladım tabi Hehe
Ben de ordan almıştım abi :bir: Arada bir sıkılınca araba plazalarını (tüm markalar) gezmeye giderim işte Carrefour'un yanındaki Toyota'yı bilirsin oraya uğramadan gezineyim diye girmiştim hoşuma gidince hemen sepete
Aynen öyle kardeşim bir klima olsa yeminle tadından yenmez uzun yolda pek gerek olmadı ama şehir içinde klima olmayınca fena insan kendini piliç gibi hissediyor hehe
Ben de ordan almıştım abi :bir: Arada bir sıkılınca araba plazalarını (tüm markalar) gezmeye giderim işte Carrefour'un yanındaki Toyota'yı bilirsin oraya uğramadan gezineyim diye girmiştim hoşuma gidince hemen sepete
Aynen bende oradan aldım ya sorma hastalık oldu arada gezeyim derim Keçiören den çıkarım şaşmaza kadar yol boyunca ne varsa gezerim özellikle araç bayilerini hiç af etmem hehe almasam da bakıyorum işte.