izmirde tavsiye edebileceğiniz opel servisi varmı?

arkadaslar arabamı alalı bırbucuk sene oldu bende jokere gıttım ıkı defa bırı senelık bakım bırı devır sensor sorunu ıcındı bı sorun yasamadım fakat konuyu acan arkadasım kurt memnun degılım dedı bende kıllandım sımdı :D

Problem yoksa neden kıllanasın :)

.q

:confused:
Yorum yapan arkadaşlarımıza güvenerek Öncü Opel'e götürmeye karar verdim. Hadi hayırlısı.
öncü hakkında yorumlarınızı bekliyoruz 4 gözle

öncü

evet arkadaşlar bende öncü opel'i tavsiye ederim. fiyatları ve hizmeti çok iyi...

Yarın büyük bir bakım için öncü opel e gidicem.Hayırlısı bakalım neler olacak.Umarım iyi iş çıkartırlar :) Deneyimlerimi tekrar buradan paylaşıcam.Saygılar..

Arkadaşlar öncelikle geciktiğim için özür dilerim ancak okulumun final haftasında olmasından dolayı foruma giremedim.Servis işine gelince Opel Zafirası olan ve 94 yılından beri opel kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3. sanayideki Özüm opele gittim.İyiki de gitmişim.Mümin usta araçtan,motordan mekanikten mükemmel seviyede anlayan bir insan.Kendisine problemlerimi daha anlatırken buldum ifadesi ile bakıyor ve en uygun yolla sorunu hallediyor.İşçilik son derece güzel.Kullandığı parçalar orjinal gm.Fiyatlar da son derece uygun.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.Saygılar..:alkis:

İyi seçim tebrikler . Her zaman özüm opelden memnun olmuşumdur.

Arkadaşlar öncelikle geciktiğim için özür dilerim ancak okulumun final haftasında olmasından dolayı foruma giremedim.Servis işine gelince Opel Zafirası olan ve 94 yılından beri opel kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3. sanayideki Özüm opele gittim.İyiki de gitmişim.Mümin usta araçtan,motordan mekanikten mükemmel seviyede anlayan bir insan.Kendisine problemlerimi daha anlatırken buldum ifadesi ile bakıyor ve en uygun yolla sorunu hallediyor.İşçilik son derece güzel.Kullandığı parçalar orjinal gm.Fiyatlar da son derece uygun.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.Saygılar..:alkis:

2.sanayi de EKİN OTO .Ben arabam garantideyken bile sorun oldumu önce oraya gidip sorunu bulduruyorum daha sonra servise gidiyordum.2.sanayide bankaların arka sokağı besaş ın sokağı.Metin ve Nuri ustalar var.Ben çok memnunum herkese de tavsiye ederim.

2.sanayi EKİN OTO.İlgi alaka ve arabaya bakım süper.Fiyatlar da.Bankaların arkası besaşın sokağı.

valla bende izmirde otruyorum izmire 80 km ben izmire gitmiom servise aydın kopel orası çok güzel

Konu başlığı açılalı tam iki sene olmuş. :) İzmirli opel kullanıcıları iki yıldan bu yana gittiğiniz servisler açısından neler değişti. İzmirde tavsiye edebileceğiniz dürüst, işinin erbabı olan Özel opel servisleri nelerdir.. Yorumlarınızı bekliyorum...

Geri