arkadaslar arabamı alalı bırbucuk sene oldu bende jokere gıttım ıkı defa bırı senelık bakım bırı devır sensor sorunu ıcındı bı sorun yasamadım fakat konuyu acan arkadasım kurt memnun degılım dedı bende kıllandım sımdı
Problem yoksa neden kıllanasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar arabamı alalı bırbucuk sene oldu bende jokere gıttım ıkı defa bırı senelık bakım bırı devır sensor sorunu ıcındı bı sorun yasamadım fakat konuyu acan arkadasım kurt memnun degılım dedı bende kıllandım sımdı
öncü hakkında yorumlarınızı bekliyoruz 4 gözleYorum yapan arkadaşlarımıza güvenerek Öncü Opel'e götürmeye karar verdim. Hadi hayırlısı.
Yarın büyük bir bakım için öncü opel e gidicem.Hayırlısı bakalım neler olacak.Umarım iyi iş çıkartırlar Deneyimlerimi tekrar buradan paylaşıcam.Saygılar..
Arkadaşlar öncelikle geciktiğim için özür dilerim ancak okulumun final haftasında olmasından dolayı foruma giremedim.Servis işine gelince Opel Zafirası olan ve 94 yılından beri opel kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3. sanayideki Özüm opele gittim.İyiki de gitmişim.Mümin usta araçtan,motordan mekanikten mükemmel seviyede anlayan bir insan.Kendisine problemlerimi daha anlatırken buldum ifadesi ile bakıyor ve en uygun yolla sorunu hallediyor.İşçilik son derece güzel.Kullandığı parçalar orjinal gm.Fiyatlar da son derece uygun.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.Saygılar..