izmirde tavsiye edebileceğiniz opel servisi varmı?

Ata sanayiide Er-Göçen... Üzerine tanımam...

best-opel hakan abiii... number 1

Bende arabamı Karşıyaka Anadolu Caddesi üzerinde bulunan ARAS otomotiv'e götürüyorum. En çok hoşuma giden de güler yüzlü personel. Araba ile ilgili bir sorununuz yada sorunuz veya merak etiğiniz birşey olursa hiç üşenmeden dakikalarca o konu hakkında size bilgi verebiliyorlar. Belki de hepinizin merak ettiği fiyat konusuna gelecek olursakta. Bu forumda Türkiye'nin dört bir yanından tüm arkadaşlarımızın paylaştığı ve gerçekten makul olarak değerlendirilen miktarların aynısı ile karşılaşıyorum. Bana sorarsanız kesinlikle tavsiye edebileceğim bir servis.

güncell..

opelden anlayan tek yer opel ege 3.sanayi karşısı servisinden memnun olmayanlara tavsiye edebilceğim bi yer 3 senedir gittiğim tek yer

EGELİ OPEL EGELİ.2.Sanayide.Bornova Koçtaş'ın hemen arka sokağında.Bence bir numaralar.Tamer diye bir arkadaş var.Çok halis, temiz bir arkadaş.TAVSİYE EDERİM!

2000 model astramı Öncü Opel Çınarlı'da Bakımlarını yaptırıyordum. Memnunum sıkıntı olmadı hiç.
Garanti bitiminde tavsiye edebileceğiniz başka bir servis varmı? araç yeni daha profösyonel bir servis bulmam gerek.

best opel.. hakan abi. :D 2.sanayide.

best opel.. hakan abi. :D 2.sanayide.

2nci sanayide hımm :D ben gidene kadar adres değiştirmez işallah garanti bitiminde gidecem o zaman yine danışırım :)
Sırf opele bakıyor değilmi :D opel diye girip içerde doğan şahin ford araç görmiyelim :p

Geri