izmirde tavsiye edebileceğiniz opel servisi varmı?

hakan abiye güvenim sonsuzdur, çağrı yüksel bekir ve bir çok arkadaş oradayız, ara ara da takılıyoruz gidip :D kafanda soru işareti kalmasın birol..

hakan abiye güvenim sonsuzdur, çağrı yüksel bekir ve bir çok arkadaş oradayız, ara ara da takılıyoruz gidip :D kafanda soru işareti kalmasın birol..

eyvallah paylaştığın için sağol memnuniyet önemli herkes memnunsa sıkıntı olmaz bende memnun kalırım :)

Ilkerhosgor karedesime katiliyorum cok iyiler guzel işçilik

çınarlıda opel izmat servisi var çınarlı karakolu geçtikten 150 mt. falan ileride biz aldığımız bütün opellerimizi oraya götürüyoruz şimdiki arabamızıda çokta memnunuz... opel fabrika tecrübesi ile diye logoları var izmirli arkadaşlar bilirler...

opel servis

ERGÖÇEN 3.SANAYİİ
MERKEZ OPEL 2.SANAYİİ

Fiyat , işçilik ,servis ve diğer benzer konularda müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadırlar.5 yıldır bu servis ile çalışıyorum.

İlker

kardeşim sana öncü opeli tavsiye ederim çınarlıda çınarlı end.meslek lisesi karşısı ben çok mennunum git bi ara sor fiyat öğren memnun kalacaksın
fergün:05364261165 ismail:05354107773
tel:2324613305 fax:2324617173
adres:1561sok.no:65/1b çınarlı izmir
e-mail: oncuopel@mynet.com
oncuopel@hotmail.com işallah mennun kalırsın
Öncü derim ben de..
1999 vectra ve 2004 vectra sırası ile hep oraya götürdüm..hep memnun kaldım...Tavsiye ederim.. Usta Ferguna selamımı söyle ayrıca ilgilensin

3'üncü sanayi sitesinde merkez opel servisini tavsiye ederim diğer servislere göre makul fiyatlı..

:)
Valla ben yetkili servis kullanıyorum. %25 indirim ile aynı fiyata geliyor.

Ayrıca 50TL Benzin çeki de verildiğinde yetkili servise gitmek daha mantıklı gözüküyor..:)

bende 2004 vectra var izmirde stradan başka yere götürmüyorum aracı biraz geç çıkıyor ama temiz iş yapıyorlar

Geri