Jant renk değişimi konusunda sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
Ne şekilde yardımcı oluyorsunuz ?
:good::good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jant renk değişimi konusunda sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
Ne şekilde yardımcı oluyorsunuz ?
sn mucipoz, elinize sağlık güzel olmuş. aradığımı buldum diyebilirim.
aynı jant bizde de var, arabanın eski sahibi nasıl bir ortamda kullandı bilmiyorum, jantların hepsinin göbeğinin etrafında daire şeklinde çok derin çizikler var. hatta oyuk bile diyebilirim. kaldırıma dik yerine paralel çıkmayı denemiş sanırım
jant boyasının nasıl gözükeceğini merak ediyordum, görünüşe göre güzel duruyor.
bende şu ürünü buldum.
http://urun.gittigidiyor.com/FORCH-400ml-METALIK-JANT-BOYASI_W0QQidZZ23015865
ama öncelikle 16" takım alıp bu 15'leri boşa çıkartmayı ve rahat çalışmayı düşünüyorum. çünkü arabanın birkaç gün yatması imkansız, zaten tuğlaya bindiremem arabayı bu 15'leri boyadıktan sonra da kış lastiğine kullanırız.
yanlız bir düzeltme yapıyım, eski boyayı zımparalayıp üstüne boya atsaydınız astar gerekmezdi, eski
boya astar vazifesi görürdü. ama macun işleminden sonra astar atmak şart derim.
uygulamaya geçmeden önce bende bir sanayi araştırması yaparım, çünkü boyayı alsamda astar ve vernik de aynı türden olması lazım, yoksa kabarma yapar. oto boyacılarda bulamazsam internete yönelirim.
kaynak dediğiniz nedir?
jantlarımı tekrar boyuyacagım vernik atmadıgımdan dolayı ilk günkü gibi parlak durmuyor
tekrar boyayıp güzelcesine vernikleyecegim....ayrıca vernik markası olarak önere bileceginiz bir marka varmı jantaları bu sefer simli gümüşe boyuyacagım güneşde ışıl ışıl ediyor
diger ay içerisinde malzemeleri alıp güneşli bir havayı bekliyecegim boyarsam tekrar resimlerini ekleyecegim
Standox Standocryl 2 K Platinum Vernik , çizilmeye karşı etkili bir vernik kullanırsan iyi olur.
teşekkürederim abi bu ürünü denemeye karar verdim