Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimde oturduğum yerde insanlar sürekli cerrahpaşanın yerini soruyo sizin hastaneyi tarif etmekten gına geldi artık cuma pazarının içindeyim ben fındıkzade yani.. samatyadan bi arkadaş vardı mesela forumdan plakasını falan biliyodum.. geçen hafta cuma günü bp nin karşısındaki islam otoda lastiklerini ön arka yaparken yakaladım tanıştık sohbet ettik..gün gelir sizlede karşılaşırız belki
benimde oturduğum yerde insanlar sürekli cerrahpaşanın yerini soruyo sizin hastaneyi tarif etmekten gına geldi artık cuma pazarının içindeyim ben fındıkzade yani.. samatyadan bi arkadaş vardı mesela forumdan plakasını falan biliyodum.. geçen hafta cuma günü bp nin karşısındaki islam otoda lastiklerini ön arka yaparken yakaladım tanıştık sohbet ettik..gün gelir sizlede karşılaşırız belki
belli mi olur belki karşılaşırız.benimle lastikçiden daha ziyade karşısındaki bp den benzin alırken karşılaşmanız daha muhtemel.tabii hastanede de karşılaşabiliriz.ama ben cerrahpaşa tıp fak.de değilim,istanbul eğitim ve araştırma hastanesindeyim.(samatya s.s.k)