jant seçmeden önce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samatya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende siteleri açmadı :S

yok cerrahpaşa da oturuyorum,çalıştığım yer samatya

benimde oturduğum yerde insanlar sürekli cerrahpaşanın yerini soruyo:D sizin hastaneyi tarif etmekten gına geldi artık:D cuma pazarının içindeyim ben fındıkzade yani.. samatyadan bi arkadaş vardı mesela forumdan plakasını falan biliyodum.. geçen hafta cuma günü bp nin karşısındaki islam otoda lastiklerini ön arka yaparken yakaladım:D tanıştık sohbet ettik..gün gelir sizlede karşılaşırız belki:)

benimde oturduğum yerde insanlar sürekli cerrahpaşanın yerini soruyo:D sizin hastaneyi tarif etmekten gına geldi artık:D cuma pazarının içindeyim ben fındıkzade yani.. samatyadan bi arkadaş vardı mesela forumdan plakasını falan biliyodum.. geçen hafta cuma günü bp nin karşısındaki islam otoda lastiklerini ön arka yaparken yakaladım:D tanıştık sohbet ettik..gün gelir sizlede karşılaşırız belki:)
belli mi olur belki karşılaşırız.benimle lastikçiden daha ziyade karşısındaki bp den benzin alırken karşılaşmanız daha muhtemel.tabii hastanede de karşılaşabiliriz.:)ama ben cerrahpaşa tıp fak.de değilim,istanbul eğitim ve araştırma hastanesindeyim.(samatya s.s.k)

cok ıyı ya kafana gore tak cıkar

Egemen abi palaşım için teşekkürler gerçekten faydalı bilgiler:)

Paylaşım için teşekkürler

tşk birini ben vermiştim ama digeri yoktu paylaşım için sağol

süper paylaşım olmuş elinize sağlık...

Paylaşım çok güzel.Ama Opel araçlarda fabrika çıkış orjinal jantlar bence daha güzel yani arabalara yakışıyor be. :alkis:

Geri