junyan çift angel hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fk alabilirsen fk al yoksa sonar

benim farlar da fk diye geçiyo ama nasıl

fk style depo marka bunuda dısardan önsoy dış ticaret getiritiyo ne para kırıyıoar sahtecilikten uğrassammı ya fk lar dısarda 270 ytl bunlar depoyu 470 e satıyo :(

gerci depo da yan sanayide opel in 1 numaralı desteklerinden fk yı aratırmı bilmiyorum

farın öünüe hakiki cam maksa içi erimesin :)

xenon çok mu sıcak halojene göre ne kadar fark vardır ??

ewt forumda sanki böle bişey okumuştum.. angelın kutusunda no hıd bulb mı ne yazıo yani türkçesi zenonla kullanılmaz gibi bişey yazıo demişti bi arkadaş.. ama angelda nasıl zenon olmaz dedim fazlada üstünde durmamıştım demekki öleymiş.. geçmiş olsun

evet aynen öyle. teşekkür ederim...

bende bugün aksarayda sem tuning musatafa abiyle görüştüm...sonar marka..dedim abi sorun çıkıyomus camı felan eriyo bozuluyo bi sorun çıkarsa geri iade edebiliriz dedi.

mustafa kardeşimi tanırım iyi arkadaştır. Sonar marka angellerde böyle bir problem yok dediler. Zaten kutuda da yazmıyormuş zenon ile kullanamazsın diye.

Burada önemli olan bu tür malzemeleri aldığınız yer problem olduğu zaman malzemenın arkasında durmalı ve gereğini yapmalı...

fk diye benim de aldığım depo, fk bu dedi satıcı ama değil yani fk'nın kutuları belli. depo sadece FK style, yani angel farı fk'nın modelinden.

çünkü junyan sonra vb. gibi angellarda halkalar tam yuvarlak. FK'da ise halkaların üst tarafı kesik. Yani kızgın bakışlı bir görüntüsü hoş bir görüntüsü var. FK marka değil FK tarzı yani ama FK bu diyerek satıyolar işte. Benim aldığımın kutusu bembeyaz hiç bi baskısı olmayan sadece seri numarası olan bi kutuydu :)

aynı sorun kardeşimin arabasındaki FK lardada var üzeri pul pul soyulmuş gibi yakından bakınca sanki harita gibi.
ilk aldığımızdada su alıyodu içine sonarlar vardı akvaryum gibi oluyo diye FK alalım dedik kali,telisi olsun diye. kışın buğudan görünmüyodu farlar garantili diye aldığımız yere götürdük 1 ay bekledik, "sipariş verdim mallarım gümrükten çıkmadı" ha geldi ha gelecek diye. en sonunda gelmeyeceğini kendide kabul etti. başka bir üründe baya bir indirim yaptı. anlaşma yoluna gittik yani...

herhalde bu ürünler hep böyle veya şans işi. Bizim başımıza gelen bu olay çok nadir oluyormuş. Ben sözünü aldım. İşallah önümüzdeki hafta yenisi ile değişeceğim. Ama bu sefer sonar ile junyan hayatta almam...

Ben Satiilik Bölümüde Olan Sonar Angelleri Aldim Zenonla Beraber 375 E Aldim Abi Nasil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri