junyan çift angel hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Satiilik Bölümüde Olan Sonar Angelleri Aldim Zenonla Beraber 375 E Aldim Abi Nasil

Öncelikle hayırlı olsun. Çift halkalı bulmak piyasada biraz zor. Bu yüzden güzel. Dikkatini çekmek isterim garantisi varsa tamam. Ama yoksa benim yaşadığım şey başına gelirse parana yazık olur. Fiyat olarak piyasayı araştırıp ucuz geldi ise problem yok. Şuan piyasa yerlerde.....

Evet Abi Haklisin Fiyati Iyi Ama Garantisi Yok Angellerin...iyice Killandim Bu Işten En Iyisi Mustafa Abiden Almak Garanti Veriyo Gönderir Değiştiririz Dedi...beraber Gidelim Iki Tane Alirsak Indirim Yapar Bize Herhalde..ama şimdi Arkadasada Alicam Dedim Ayip Olacak..okadar Para Veripte Garanti Yok Yarin Basimda Ağriyabilir Abi Ne Yapsam Ben Yaa

Evet Abi Haklisin Fiyati Iyi Ama Garantisi Yok Angellerin...iyice Killandim Bu Işten En Iyisi Mustafa Abiden Almak Garanti Veriyo Gönderir Değiştiririz Dedi...beraber Gidelim Iki Tane Alirsak Indirim Yapar Bize Herhalde..ama şimdi Arkadasada Alicam Dedim Ayip Olacak..okadar Para Veripte Garanti Yok Yarin Basimda Ağriyabilir Abi Ne Yapsam Ben Yaa

birader vazgeçtim dersin bir kere alıyorsun sonuçta 380 ytl iyi para bugun aksaraya gitsen aynı paraya sıfırı zenonla beraber alırsın...para senin...bak benden örnek al başıma neler geldi...

Junyan Marka Angel far takımları cevizlibağ AutoShopta 360 YTL, aynı ürün Aksarayda 210 YTL, ve diğer benzeri Bahçelievler Erad Tuningte 290 YTL...! Farkını Modacar bu ürünlerin ithalatçısına sordum Alman,Çin ve Koreden aynı marka adıyla getirildiğini sölediler anlayacağınız bu çakmanın çakmasıda var...

FK içinde birşey söleyeceğim Orjinal FK Angel farların Angelları Sarı yanıyor yani orjinal BMW gibi piyasada bulunan taklitleri beyaz yanıyor.Bilginize...

birader vazgeçtim dersin bir kere alıyorsun sonuçta 380 ytl iyi para bugun aksaraya gitsen aynı paraya sıfırı zenonla beraber alırsın...para senin...bak benden örnek al başıma neler geldi...

haklısın abi basım ağrımasın...en iyisi sıfır almak senin iş ne oldu sonuçlamadımı hala

Junyan Marka Angel far takımları cevizlibağ AutoShopta 360 YTL, aynı ürün Aksarayda 210 YTL, ve diğer benzeri Bahçelievler Erad Tuningte 290 YTL...! Farkını Modacar bu ürünlerin ithalatçısına sordum Alman,Çin ve Koreden aynı marka adıyla getirildiğini sölediler anlayacağınız bu çakmanın çakmasıda var...

FK içinde birşey söleyeceğim Orjinal FK Angel farların Angelları Sarı yanıyor yani orjinal BMW gibi piyasada bulunan taklitleri beyaz yanıyor.Bilginize...

bendekiler de sarı yanıyor ve çok güzel duruşu var. ayrıca diğer markaların halkaları tam yuvarlak iken fk'nın halkaları tam kapalı değil, üstleri kesik gibi, dolayısıyla daha agresif bakıyor.

gerçi bendeki orjinal FK değil Fk style denilen FK yan ürünü Depo.

evet ya.. junyanda xenon kullanulmaz ibresi var bende de var dikktaimi çekti..

evet ya.. junyanda xenon kullanulmaz ibresi var bende de var dikktaimi çekti..

sonar da böyle bir ibare yok özellikle araştırdım..işin kötü tarafı junyan daki ibareyi okumadan aldığımız için birde xenon bağlıyoruz..ve benim ki gibi erime meydana geliyor...böyle ürünleri alırken sıfır alıp garanti olayına muhakkak dikkat etmemiz gerekir..yoksa paramız çöpe gider....angel alacak arkadaşlar çok dikkat etsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri