hayırlı olsun ii fiyat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Satiilik Bölümüde Olan Sonar Angelleri Aldim Zenonla Beraber 375 E Aldim Abi Nasil
Evet Abi Haklisin Fiyati Iyi Ama Garantisi Yok Angellerin...iyice Killandim Bu Işten En Iyisi Mustafa Abiden Almak Garanti Veriyo Gönderir Değiştiririz Dedi...beraber Gidelim Iki Tane Alirsak Indirim Yapar Bize Herhalde..ama şimdi Arkadasada Alicam Dedim Ayip Olacak..okadar Para Veripte Garanti Yok Yarin Basimda Ağriyabilir Abi Ne Yapsam Ben Yaa
birader vazgeçtim dersin bir kere alıyorsun sonuçta 380 ytl iyi para bugun aksaraya gitsen aynı paraya sıfırı zenonla beraber alırsın...para senin...bak benden örnek al başıma neler geldi...
Junyan Marka Angel far takımları cevizlibağ AutoShopta 360 YTL, aynı ürün Aksarayda 210 YTL, ve diğer benzeri Bahçelievler Erad Tuningte 290 YTL...! Farkını Modacar bu ürünlerin ithalatçısına sordum Alman,Çin ve Koreden aynı marka adıyla getirildiğini sölediler anlayacağınız bu çakmanın çakmasıda var...
FK içinde birşey söleyeceğim Orjinal FK Angel farların Angelları Sarı yanıyor yani orjinal BMW gibi piyasada bulunan taklitleri beyaz yanıyor.Bilginize...
haklısın abi basım ağrımasın...en iyisi sıfır almak senin iş ne oldu sonuçlamadımı hala
evet ya.. junyanda xenon kullanulmaz ibresi var bende de var dikktaimi çekti..