vala ben yeni aldım bide xenon taktım bakalım artık erirse götürürüm geri alırlarsa şayet. bys tuningden aldım bende.. garanti verdi bana bişi olursa getir diye malum ist dışındayım kolaylık gösterdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vala ben yeni aldım bide xenon taktım bakalım artık erirse götürürüm geri alırlarsa şayet. bys tuningden aldım bende.. garanti verdi bana bişi olursa getir diye malum ist dışındayım kolaylık gösterdi
sonarı zenon takmadan normal ampüllerle geçici bi süre kullanılabilrmi iyi gösterirmi yani..yoksa hemen angel fara zenonda takmak gereklimi
denemedim ama olur herhalde neden olmasın sen mustafa beyi bir ara sor ona yinede.
mustafa abi sana kaç para dedi abi farları
sonarları takmadan önce muhakkat silikon çekin ilerde sorun yaşamayın sonarın 2 modeli var biri far motoru takılıyo diğerine takılmıyo ona göre alın erkut ark. alıcam dedi ilanımı kilitledi saolasın moderatölere bildirdim actılar yeniden herkes haklı sonuçta para veriyoruz bunlar kolay kazanılmıyo ama önemli olan dürüst olmak
sonarı zenon takmadan normal ampüllerle geçici bi süre kullanılabilrmi iyi gösterirmi yani..yoksa hemen angel fara zenonda takmak gereklimi