junyan çift angel hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vala ben yeni aldım bide xenon taktım bakalım artık erirse götürürüm geri alırlarsa şayet. bys tuningden aldım bende.. garanti verdi bana bişi olursa getir diye malum ist dışındayım kolaylık gösterdi

vala ben yeni aldım bide xenon taktım bakalım artık erirse götürürüm geri alırlarsa şayet. bys tuningden aldım bende.. garanti verdi bana bişi olursa getir diye malum ist dışındayım kolaylık gösterdi

öncelikle hayırlı olsun.inşaallah problem çıkmaz. Bys malımızın arkasındayız dedi.Bencede problem çıkmaz.

sonarı zenon takmadan normal ampüllerle geçici bi süre kullanılabilrmi iyi gösterirmi yani..yoksa hemen angel fara zenonda takmak gereklimi

sonarı zenon takmadan normal ampüllerle geçici bi süre kullanılabilrmi iyi gösterirmi yani..yoksa hemen angel fara zenonda takmak gereklimi

denemedim ama olur herhalde neden olmasın sen mustafa beyi bir ara sor ona yinede.

sonarları takmadan önce muhakkat silikon çekin ilerde sorun yaşamayın sonarın 2 modeli var biri far motoru takılıyo diğerine takılmıyo ona göre alın erkut ark. alıcam dedi ilanımı kilitledi saolasın moderatölere bildirdim actılar yeniden herkes haklı sonuçta para veriyoruz bunlar kolay kazanılmıyo ama önemli olan dürüst olmak

sonarları takmadan önce muhakkat silikon çekin ilerde sorun yaşamayın sonarın 2 modeli var biri far motoru takılıyo diğerine takılmıyo ona göre alın erkut ark. alıcam dedi ilanımı kilitledi saolasın moderatölere bildirdim actılar yeniden herkes haklı sonuçta para veriyoruz bunlar kolay kazanılmıyo ama önemli olan dürüst olmak

dürüst olunmayan bi durum yok gerçekten suan alacak durum yok sende biliyosun araba hasarlı ve tasıyıcıdada sorun çıktı masraf çoğaldı bu durumdan seni oyalamak istemedim...bide ikinci el olmasınında etkisi var tabi

bende junyanda zenon takmadan önce 5 metre önümü göremiyordum angel farlar bir çap duruyor ters üçgen gibi açısı öünün göremiosun .. keza şuanda öyle xenon taktım yine ayı anlamadım ne iş :S

valla ben gayet net görüyorum, sadece 8000 ile 6000 k arasında aydınlık olarak çok fark var mı bilmiyorum. 8000k daha mavi ya. benimki de 8000. 6000 mi alsaydım diye bazen düşündüğüm oluyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri