- Konuyu Başlatan
selam arkadaşlar, bu hafta için söz verilen angelimi malesef alamadım. Hala beklememi istiyorlar. Bu iş herhalde uzuyacağa benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu firmadan xenon aldım bir sene sonra ampulun biri patladı garantili diye değişmeleri için gittiğimde ise ampul parçalanmış garantiye girmez,ancak yanmazsa garantiden değişiriz dediler neyse parasını verdik değişti bu seferde renkleri farklı yandı bu ne dedim 72 saat'te ancak kendi rengini alır dediler artık ne derece doğru bilmiyorum Allah'ha havale ediyorum o yüzden garanti cevabı için beklemebugun tam 1 ay oldu. söylemişlerdi de inanmamıştım.
evet arkadaşlar hala değişim için BYS TUNİNG den cevap bekliyorum......:help:
anlaşılan bu iş çok uzuyacağa benziyor...
ben bu firmadan xenon aldım bir sene sonra ampulun biri patladı garantili diye değişmeleri için gittiğimde ise ampul parçalanmış garantiye girmez,ancak yanmazsa garantiden değişiriz dediler neyse parasını verdik değişti bu seferde renkleri farklı yandı bu ne dedim 72 saat'te ancak kendi rengini alır dediler artık ne derece doğru bilmiyorum Allah'ha havale ediyorum o yüzden garanti cevabı için bekleme