junyan çift angel hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaşlar, bu hafta için söz verilen angelimi malesef alamadım. Hala beklememi istiyorlar. Bu iş herhalde uzuyacağa benziyor.

bugun tam 1 ay oldu. söylemişlerdi de inanmamıştım.
evet arkadaşlar hala değişim için BYS TUNİNG den cevap bekliyorum......:help:
anlaşılan bu iş çok uzuyacağa benziyor...

Son düzenleme:
bugun tam 1 ay oldu. söylemişlerdi de inanmamıştım.
evet arkadaşlar hala değişim için BYS TUNİNG den cevap bekliyorum......:help:
anlaşılan bu iş çok uzuyacağa benziyor...
ben bu firmadan xenon aldım bir sene sonra ampulun biri patladı garantili diye değişmeleri için gittiğimde ise ampul parçalanmış garantiye girmez,ancak yanmazsa garantiden değişiriz dediler neyse parasını verdik değişti bu seferde renkleri farklı yandı bu ne dedim 72 saat'te ancak kendi rengini alır dediler artık ne derece doğru bilmiyorum Allah'ha havale ediyorum o yüzden garanti cevabı için bekleme:( :(

türlü alicengiz oyunlarıyla para koparmaca işte. sorsan en müslüman en namuslu bunlar ama.

ben bu firmadan xenon aldım bir sene sonra ampulun biri patladı garantili diye değişmeleri için gittiğimde ise ampul parçalanmış garantiye girmez,ancak yanmazsa garantiden değişiriz dediler neyse parasını verdik değişti bu seferde renkleri farklı yandı bu ne dedim 72 saat'te ancak kendi rengini alır dediler artık ne derece doğru bilmiyorum Allah'ha havale ediyorum o yüzden garanti cevabı için bekleme:( :(

evet zaten sabrım da tükendi cumartesi sökücem orjınallerimi takıcam...ctesi için mal gelmedi dediler falan filan fiyasko bubaşka birşey değil

neyse op arkadaşlar konuyu kapatabilirsiniz. Çünkü malı satan firma ve aracı olan firmayı kınıyorum ve lütfen siz siz olun gidin 150 ytl fazla verin sağlam yerden sağlam marka alın...

iyi forumlar...

Geçmiş olsun
Sorununu çözememiş olmana üzüldüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri