.:Kaliper Kapağı:.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

feyk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sadece görüntü...

benim arabaya denedik geçen yaz bu kaliper muhabbeti ilk çıkdığı vakitler o zaman 180 milyondu bari konu açılmışken söyliyimde benim gibi tekerinizi boşuna çıkartmayın vectra c lere daha doğrusu 16 jant ve altına olmuyor uymuyor benim arabada janta sürtmüşdü çıkardık

bu arada hiç bir zararı yokdur sadece görüntü arkadaşın dediği gibi

bir kişisel görüş ekliyim artık suyuda çıkdı millet gördümü sahte olduğunu anlıyor ilk zamanlar fiyatlar pahalıydı 150-200 milyon civarıydı şimdi 50-80 arası bir çok yer yapıyor eskiden pahalı olduğu için her kez yanaşmıyordu pahalı araçlarda vardı ben z4 de görmüşdüm mesela çok beyenmişdim şimdi artık doğanda şahinde bile var pahalı arabası olanlar çıkartıyor artık ele ayağa düşdüğü için

peki bu kaliperlere farklı oalrak ne yaptırılabilir? Boyamak hariçinde.

bizim jantlara olur mu acaba

17 den assağı kurtarmıyor diye biliyorum

jantla kaliper arasında en az 2.5 cm mesafe olması gerekıyo..safa abi büyük ihtimal 16" üstüne olur..

benim aracımda denedik olmadı vectra c işde sizin jantlarınız benimkinden baz alın tahmin edin astranın jantlarında da olucağını sanmam bizim jantlardan pek farkı yok ama yalan olmasın tek bildiğim bizim vectralara olmuyor vectrası olan arkadaşlara duyurulur boşuna denemesinler

Arkadaşım kalipere kaplama yapabilirsin yada ebayda görmüşdüm şimdi yeni moda çıkmış kaliper sticker ları komple kaliperini bu stickerla kaplıyorsun üstünde arabanın amblemide var her araabaya göre adamlar üretmişler resimlerde güzel görünüyordu ama resimlere kanmamak lazım malum gene en iyi yöntem ya kaplama mümkünse yada bence rahat bırak kaliperlerini :)

Geri